2011-09-09

TöitäTyöpaikka vaihtui kuun alussa. Enään ei siis tule katsottua niin paljon elokuvia kuin ennen. Ja uusissa työajoissa on vielä vähän tottumista. En ole koskaan ollut kovin aamuihminen, ja nyt aamuvuoro alkaa kello kuusi. Ihmeen reippaana sitä silti jaksaa olla töissä. Ja pääsenhän sitten jo kahdelta kotiin, joten helposti voi ottaa pienet päiväunet töiden jälkeen. Iltavuorot on sitten vähän kevyempiä, ainakin tuon heräämisen osalta. Ja eipä paljon tarvitse kuntosalilla käydä, sen verran fyysistä työtä. Hyvä niin. Huomenna taas reippaana kuudeksi Prismaan. Onneksi työmatka ei kestä kuin kolme minuuttia.

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Onnea uuteen työhön! Varmasti muuttuvat rutiinit vaativat totuttelua. Itsekin olen kuukauden ollut uudessa työssä ja vieläkin on totuttelua uudenlaiseen päivärytmiin :)

Suvi kirjoitti...

Työ vaikuttaa oikein mukavalta. Mutta menee kyllä hetki, että uuteen rytmiin tottuu. Onnea sinullekkin uuteen työhön. Uudet haasteet on aina kivoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Kello kuusi??!! Apua....onnea silti uuteen työpaikkaan, vaikka tuo kuulostaa kidutukselta ;O)

Suvi kirjoitti...

No kyllähän se lievaa kidutusta onkin, varsinki näin iltaihmisella. Mutta onneks on olemassa iltavuorojakin. Ja palkka parempi kun vanhassa työpaikassa :)

El Marc kirjoitti...

http://imagensquevalem1000palavras.blogspot.com
http://bestaccessexpert.blogspot.com