2010-11-20

Kaikki alusta


Tässä nyt on ollut kaikkea. Ennen joulua olisi tarkoitus päästä muuttamaan uuteen kotiin. Yksin. Tais siis lasten kanssa. Alkaa uusi toisenlainen elämä. Omasta tahdosta.


Ei ole ollut aikaa blogeille juuri yhtään. Enkö ole edes elokuvia jaksanut katso innokkaana. Mutta palaan kyllä kohta taas. Ja koitan lueskella muiden blogeja, vaikka itsellä ei intoa riitä päivityksiin.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia! En ole aikaisemmin mitään tänne kommentoinut, mutta sulla on ihana blogi. Olen saanut siitä voimaa etenkin elämän vaikeina hetkinä <3

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Ohhoh! Suuresti voimia sinulle! Täällä ollaan edes virtuaalisesti tukena!

Laiza kirjoitti...

Voimia ja halauksia!

Heli kirjoitti...

Oi, miten yllättävä postaus. No, elämä on. Jaksamista sinulle ja kyllä se siitä. Odotan paluutasi, tykkään niin kovasti blogistasi.

piparminttu kirjoitti...

Minä mietinkin, että mihin olet kadonnut. Tervetuloa takaisin, kun taas riittää energiaa! Ja voimia.

tiinanen kirjoitti...

Tsemppiä sinne! Ihana tuo ensimmäinen Anonyymin kommentti. Me täällä koneidemme ääressä saadaan iloa blogistasi. Kirjoittelet just sen verran kun jaksat. Pärjäile!

Tarja S kirjoitti...

olenkin ihmetellyt postauksien harvenemista. Nyt sain selityksen, surullisen sellaisen. Ymmärrettävää, että kaikkeen ei nyt energia riitä, koita silti pitää kiinni arjen rutiineista.
Voimia sinulle ja lapsille!

bubble kirjoitti...

Voi hitsi! :( Surullista, mutta elämä vie aina välillä odottamattomiin suuntiin.. Voimia paljon! Kirjoittelet sitten kun taas tuntuu siltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Virtuaalitukea täältä suunnalta ;O) Turha stressata blogien lukemisesta kun on muutakin elämässä ja tärkeämpää sellaista. Palataan taas ;O)

Suvi kirjoitti...

Ootte kyllä ihania kaikki. Kiitos tuesta. Palaan pian.