2010-12-24

Joulu

Vähän on itsellä erilaien joulu kuin moneen vuoteen on tottunut. Mutta hyvä joulu kuitenkin. Uusi ja toisenlainen. Ilta vietetään sukulaisten kanssa, kuten olen tehnyt joka joulu syntymästäni asti. Siitä perinteestä ei luovuta. Koti näytää jo omalta. Ensimmäistä kertaa ostin muovikuusen. En kyllä halunnut oikean kuusen näköistä, joten ostin valkoisen. Näyttää kauniilta. Onnellinen olo. Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on.Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvä kuulla, että kaikesta huolimatta olosi on onnellinen. Ja tuo sukujoulu, se on ihana asia. Varmasti kävisin itsekin mummolassani jos asuisin lähempänä, se jotenkin niin kuului lapsuudessa aina jouluun.

Hyvää Joulua sinulle ja onnellista uutta, tulevaa vuotta!

Tarja S kirjoitti...

Olenkin odotellut koska tulet takaisin.. Kiva kuulla, että olet saamassa elämän uudelle raiteelle perinteitä kunnioittaen.

Rauhallista Joulunaikaa ja iloa vuodelle 2011!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhässä, hyvää joulua mutta etuajassa hyvää uutta vuotta ;O) Valkoinen kuusi ei itseasiassa näytä yhtään hullummalta ja ensi vuonna kaikki on jo paremmin!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiva kuulla että asiat alkaa lutviutua :) tsemppiä sinulle ja jospa uusi vuosi olisi taas ihan erilainen :)

bubble kirjoitti...

Ihana kuulla, että joulu oli kaikesta huolimatta mukava :) Hirmusti onnea tulevalle vuodelle!

Marika kirjoitti...

Mukava kuulla että uusi koti alkaa tuntua omalta ja mielikin on onnellinen. Itselläni aika sekava olotila epävarman työtilanteen vuoksi, mutta eiköhän tämä tästä.

Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan paljon onnea ja iloa!

Laiza kirjoitti...

Joulu kerkes mennä, mutta hyvää uutta vuotta ny sitte. Olis kiva nähdäkin joskus, voitas pitää joku kimppatapaaminen?