2011-01-09

Elokuvia ja punainen seinä

Vuosi vaihtui mukavasti hyvässä seurassa Tampereella. Viimeisenä päivänä viimevuotta kävin katsomassa elokuvan Tron: Perintö 3D Plevnassa. Ja koin kyllä pientä katkeruutta meidän surkeasta teattatersta. Voi miksi meillä ei voi olla samanlasta leffateatteria täällä. (Ja elokuva oli erittäin hyvä, kaikin puolin.) Ja tämän vuoden ensimmäisenä päivänä oli myös pakko mennä teatteriin, kun vielä Tampereella olin. Vuorossa oli verta ja suolenpätkiä (hyvä elokuva juhlitun yön jälkeen), eli Machete. Sekin loistava elokuva. Vuonna 2010 tuli katsottua melkoinen määrä elokuvia. Kaikki kirjasin ylös elokuvavihkooni. Yhteensä 257 elokuvaa. Ehkä tänävuonna teen jotain muutakin, vaikke kyllähän elokuvata on paras harrastus mitä voi olla.


Ja ettei tulisi aivan kuvaton juttu, niin tässäpä uuden kodin keittiön seinä. Oli jo valmiiksi punaine, ja alkuksi meinasin sen maalata, mutta aloinkin pitämään siitä. Ja mustakehyksiset pariisi-taulut sopii siien oikein hyvin. Olen siis tyytyväinen.


9 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Hienon värinen seinä!

Heli kirjoitti...

Kyllä on jotenkin kuitenkin niin sinun juttu tuo värikäs, vahva seinä. Että hyvä kun säilytit. Mustan kanssa oikein oiva yhdistelmä.

Hyvää tätä vuotta ja kiva kuulla sinusta!

Tarja S kirjoitti...

Kiva, kun olet tullut takaisin! Ja tosi pirtsakan värinen seinä, kuvat sopii siihen tosi hyvin :)

bubble kirjoitti...

Voisi itsekin laskea viime vuoden elokuvat, en kyllä usko pääseväni edes sataan..

Kiva on seinä :)

Marika kirjoitti...

Vau mikä määrä elokuvia! Elokuvia on kyllä kiva katsoa, vaikkakin oma määräni on huomattavasti pienempi kuin sinulla!

Todella hienosti sopii nuo mustakehyksiset kuvat tuohon punaiseen seinään. Minäkin tykkään, persoonallista pitää olla! :)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

No huh, hurja määrä leffoja! Mulla jäi aavistuksen alle 200 viime vuoden saldo...

Kiva että olet takaisin ja tuo punainen seinähän on ihana! Hyvä että säilytit sen :)

Suvi kirjoitti...

Muutenkin asunto näyttää omalta. Vain oman makkarin seinä näyttää siltä kuin siihen olisi oksennettu (siis vain tapetin kuvioinnin suhteen), eikä ole ollenkaan minua.

Nyt yritän elää vähän enempi tätä oikeaa elämää, ja katsoa vähän vähempi elokuvia.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Pitkästä aikaa taas täällä. Kauhiasti voimia vaan täältäkin suunnalta!!! Eihän tuo helppo elämänvaihe ole, sitä kun tässä tavallaan vielä itsekkin elellään vaikka vuosi on jo kulunut... Se ottaa oman aikansa, sen mitä tarttee, mutta lopulta kaikki selviää! Tsemppiä ja voimia kovasti! Niin ja uusi kotisi näyttää jo nyt kovasti sinulta. Oma koti on tärkeä =)

Tarja S kirjoitti...

Tule Suvi takaisin!