2008-09-28

Koko viikonloppu

Koko viikkonloppu on ollut tosi ihana. Aikomus on ollut jo pitkän aikaa käydä leikkauttamassa hiukset uuteen malliin. No, perjantaina sain sit ajan hyvälle/kehutulle kampaajalle. Kun paikka on aivan uusi tuttavuus minulle, niin olin kyllä vähän huolissani miten käy. Onneksi kampaaja ymmärsi just millaset hiukset haluaisin ja olin kyllä erittäin tyytyväinen uuteen malliin.

Illalla käytiin ystäväni kanssa tex-mex paikassa syömässä ihan kahdestaan. Oli kiva jutella pitkästä aikaa oikein kunnolla ja pitkään. Ystäväni ei asu enään samalla paikkakunnalla, joten tapamme aivan liian harvoin.

Lauantai iltana olin sitten parhaiden ystävieni kanssa. (Ylä kuvassa vaatteet lauantai illalta. Kuvan tausta sunnuntain luontoretkeltä.) Serkkuni teki nuudeliwokkia ja herkkukeksejä. Keksit oli kyllä muutaman minuutin liikaa uunissa, jotan ne oli hieman kovia. Hyvältä maistui kuitenkin. Sunnuntaina oli tarkoitus mennä mummun ja pappan luo, mutta he olivatkin lähteneet marjastamaan. Päätimme lähteä sitten luontopolulle. Se olikin oikein mukava vaihtoehto. Tuuli oli kova koko ajan. Välillä paistoi aurinko ja välillä satoi. Puolessa välissä reittiä (3,4km), veljeni soitti, että hänkin tulee mukaan kihlattunsa kanssa. No, juoksin heidät reippaasti vastaan, ja sitten juoksimme taas takaisin mieheni ja lasten tykö. Tulipaha tehtyä pieni juoksulenkki samalla. Mutta voin kyllä kertoa, että juokseminen pitkospuilla kovassa tuulessa on aikamoista tasapainoilua.

Kotona tein spagettia tomaatti-jauhelihakastikkeella ja vielä järkkäriksi mustikka-vadelma piirakan. Nyt voi hyvällä mielellä alkaa löhötä sohvalla ja katsomaan telkkaria.


Tässä vielä kuva uusista hiuksista. Kuvan laatu on kyllä erittäin huono, mutta ehkä tuosta jonkinlaisen käsityksen saa.


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ääk sulla on uudet hiukset! :) Ihanaihanaihana tuo hame tuossa asukuvassa, näyttää tosi kivalta tuon takin kanssa varsinkin. :) Ja onko tuo takki(kin?) uusi? :)

Suvi kirjoitti...

Takki on h&m:n alennusmyynnistä parin vuoden takaa. On vaan jäänny kaappiin. Ja hame vielä vanhempi. Paita on silti melko uus. Niina toi Köpiksestä vasta.