2008-10-01

Käsityöliikkeessä

Kävin tänään ihanassa käsityöliike Katariinassa, joka sijaitsee idyllissä vanhassa puutalo kaupungin osassa täällä Kokkolassa. Tarkoituksena oli ostaa virkkuuneulonta puikko, ja ehkä lankaa. (Idean tähän sain ohjelmasta nimeltä Strömsö , jota esittää Yle Fst5 sunnuntaisin klo 17.05. Jos olet kiinnostunut käsitöistä, puutarhasta ja muusta sisustus jutuista, niin on tosiaan mainio ohjelma. Kannattaa tutustua.) No, liikkeessä myydään myös muuta mm. pieniä sisustus juttuja, kortteja ja kalentereita. Ja aina mukaan tarttuu jotain ylimääräistä. Nyt löysin ihanan pikku pussukan, joka saa toimia uutena lompakkona iänikuisen vanhan Marimekko-pussukan tilalla. Pussukkaan mahtuu hyvin pankkikortit ja kolikot, ja ehkä myös avaimet kun oikein sulloo. Löysin myös kauniin mustavalkoisen Pariisi aiheisen kortin. Siihen ihastuin heti. Lieneekö syynä viime kesän Pariisin matka, vai taas päässä jylläävä matkakuume.

Ikäväkseni huomasin aamulla, että jokapaikkaa kolottaa. Taidan tulla sairaaksi. Nyt on siis parasta laitaa villasukat jalkaan ja juoda lämmintä teetä hunajalla maustettuna. Ja vain löhötä sohvalla. Vietän kyllä lähes kaikki illat näin, joten liekö siitä suurempaa apua. Ehkä tarvin suklaajäätelöä parantuakseni.

2 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

hah, kyttäilin tuota kissapussukkaa joskus aiemmin kesällä, mutta en sitten ostanut, kun tuli aika vasta ostettua marimekon rahapussi =)Lisään sinut blogin linkkilistaan.

Suvi kirjoitti...

Se oli aivan pakko ostaa. Niin suloinen. Hakusessa on ollut ihan oikea lompakko, mutta en ole oikeanlaista löytänyt.