2010-06-04

Liikkuttu on

Image and video hosting by TinyPic
Pari päivää mustissa.
Legginsit- Edc
Mekko- Only
Huivi- Diwali (pariisista)
Kengät- Converse
Lattialista- puuttuu


Otin tiistaina jäsenyyden kuntosalille. Kaksi jumppaa on nyt takan, BodyPump ja BodyAttack ja salillakin on tullut käytyä. Ihan loistavia molemmat jumpat ja salikin on hieno. Paljon kivempi tuolla riehua, kun juosta tunti pitkin tylsiä teitä. Ryhmässä on myös kannustusta tehdä vähän paremmin, ja ohjaajakin huutaa kannustuksia koko ajan. Ja musiikki soi isolla. Eikä silti tarvi olla mitenkään sosiaalinen, vaan saa olla aivan omissa olissaan. Onneksi uskaltauduin kokeilemaan. (Jaloissa kyllä pikkuisen tuntuu liikunnan riemu nyt.) Sunnuntaina koitetaan sitten sitä Zumbaa.


Image and video hosting by TinyPic


Olohuoneeseen tuli taas vähän uutta kesäksi. Järjestys ei kyllä muuttunut ollenkaan. Askon vanha nojatuoli pääsi nyt paremmin esille makuuhuoneen nurkasta. Sain tuolin erittäin huonokuntoisena naapurilta. Hioin puuosat ja verhoilin sen uudelleen. Tuoli on erittäin hyvä istua, joten eiköhän tuossa tule istuskeltua ja luettua kesän aikana. Pikkupöydän toiselle puolelle laiton toisen tulin eteisestä. Tuoli on äidiltä saatu kirpputorilöytö. Hioin ja vahasin sen. Viimekesänä virkkaamani matto pääsi taas lattialle.

Nyt Häagen-Dazs ja elokuva. Mukavaa viikonloppua kaikille!
6 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Kalusteet on nameja, mutta sitä on etenkin toi matto! Kuinka iso se on? Onko se virkattu matonkuteista/vanhojen vaatteiden jämistä vai ihan jostain langasta? En varmaan jaksaisi noin isoa tehdä, mut joku pienempi himottaisi :)

Suvi kirjoitti...

Kävin ostaan kästyöliikkeestä oikein oikeeta trikookudetta. Virkkasin sen sellaisella jättikoukulla. Vajaa kolme metriä on halkaisija. Oikeasti sellasen tekee melko nopeaa. Loppu piti virkata matto paikallaan lattialla, kun ei sylissä jaksanut enää pitää.

Voiskin kerätä kirpparilta vaikka vanhoja teepaitoja, ja tehdä niistä toisen maton. Jotain ihanan vaaleanpunaista haluaisin.

Heli kirjoitti...

Siis miten sä laitat noi kuvat noin hauskasti aina???

Ihana kesäisen kevyt tuo kuva olkkarista.

Suvi kirjoitti...

Kiitos. Olohuone on nyt tosi raikkaan olonen, kesäinen. Ja kuvat saa yhteen kuvaan kuvankäsittelyohjelmalla, leikkaa liima periaatteella. Itselläni on Gimp, se on ilmaisohjelma jonka saa netistä ladattua.

Marika kirjoitti...

Kiva että olet innostunut jumpista sinäkin :) Zumba on kivan rentoa, hiki lentää silläkin tunnilla :) Kyselit jumpista, minun blogissa on esitelty joitain jumppia siellä jumppaesittely-osiossa. Jos jostain jumpasta ei tykkää niin kannattaa kuitenkin aina käydä se kolme kertaa kokeilemassa, koska joskus ensimmäinen kerta ei ole ihan sitä mitä siltä jumpalta voisi saada, menee usein opetellessa se pari kertaa.

Ihailen kyllä sun sisustustajua ja sitä, että jaksat kirppareita kierrellä ja teet vaikka mitä löytöjä!

Saiskohan vihdoin tuollaisen maton aloitettua tänä kesänä... :D niin, en edelleenkään kyllä osaa virkata ;)

Suvi kirjoitti...

Nyt on Zumba, Attack ja Pumppi takana... Tänään yritän Steppiin keretä. Tuo Attack oli super kiva.

Ajattelin tänäkesänä virkata makuuhuoneeseen sellasen pienen pinkin maton. Oikeasti sen on tosi helppoa, joten virkkaamaan vain. Käsityöliikkeestä saa varmasti myös ohjeet.