2010-06-10

Syreeni

Image and video hosting by TinyPic


Kylläpä on aika taas menny. Syreenitkin jo kukkii täyttä vauhtia. Piti napata yksi kukkaoksa sisällekkin levittämään yhtä kesän ihaninta hajua. Ja kolmen viikon päästä oltais Pariisissa (jos lentäjät ei mene lakkoon tai tulivuori päätä purkautua). Nostin jo hammasharjan ja tahnan matkalaukkuun. Kohta saa alkaa pakkaamaan kunnolla. Ihanaa. Listojen tekoa (joita on siis jo tehtykkin) ja miettimistä.


Uusi kuntoiluharrastus on ollut ihanaa. Vois sitä riemua kun on jumpassa hiki virrannut. Melkein joka ilta on tullut käytyä jollain tunnilla. Taitaa olla BodyAttack se mun juttu. Zumbasta en niin tykänny, vaikka sitä kaikki niin intoilee. Tänään olis sitten BodyJam. Vähän tassittavampi tunti. Pelottaa. Osaanko mitään ja pysynkö yhtään rytmissä.


Ja elokuviakin on tullut katsottua paljon. Melkein joka ilta yksi. Koitanpa saada jotain mielipiteitä niistä kasaan vaikka huomenna. Nyt vielä kuppi teetä ja sitten töihin. Mukavaa loppuviikkoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se bodyattack oikein on? Combatia vai mitä?

Suvi kirjoitti...

Siinnä hypitään ja pompitaan. Sykä nousee tosi korkealle välillä ja meno on luja. Mutta siinnä ei ole potkuja ja löyntejä, eli ei ole Combat. LessMills tunti kyllä. Huippua. Tänään meni hyvin tuo BodyJam tunti. Sinne on mentävä uudestaan.