2010-02-18

Kakkua ja tapettia

Lauantaina vietettiin pojan 6-vuotis synttäreitä (pika on syntynyt ystävänpäviänä). Poijan toiveena oli suklainen täytekakku, ja kyllähän se minulle sopi. Suklaamousse-vadelma (kokonaisia itse poimittuja) -lime cord täyte, päällä suklaata. Kyllä oli hyvää, syötiin viimeiset palat vielä eilen. Lisäksi tein katkarapu-pastasalaattia. Sekin maistui oikein hyvältä. Juhlat meni muutenkin aivan hyvin. Harmi että muutama vieras ei päässyyt tulemaan, kun olivat sairastuneet.


Image and video hosting by TinyPic


Eteisaulan seinäkin on saanut uuden pinnan. Tapettina iki-ihana Birger Kaipiaisen Kiurujen yö koboltinsinisenä. Lattialista vielä kyllä puuttuu, mutta ei se mitään. Ja voi kun tykkään tuosta seinästä niin. (Huomasin että koti alkaa olla melko lintupainotteinen. Eteisessä on pöllö, aulassa kiuruja ja keittiössä lokki.)


Image and video hosting by TinyPic
Mekko- Only
Liivi- EDC (pariisista)
Sukat- KappAhl

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi eteisen puu kiinnitti huomion, aivan ihana!! Oletko harkinnut uraa kondiittorina..?

Heli kirjoitti...

Se huono puoli tuossa muuten niin komeassa seinässä on, että nyt ei niin hyvin erotu noi sinun ihanat vaatteet kuvista.. ;)

Heli kirjoitti...

Ai niin, ja olisiko tuota kakkuohjetta mahdollista saada tänne? Ihan outo aine on tuo lime cord, mitä se oikein on ja mistä sitä saa?? Mun kakkutäytteet on yleensä vaan jotain banaania ja mansikkahilloa..=D

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi mahtavat tapetit ja puu pöllöineen suloinen!!!! Ihanaa kun joku uskaltaa sisustaa rohkeillakin väreillä! :)

Paivi kirjoitti...

Meillä on muuten Kiurujen yö tämän uuden toimistomme aulassa :) haluttiin sisustaa tämän enemmän kotimaisesti, kun edellinen toimistomme oli melkein scifiä.

Ihanan näköinen tuo kakku.

Laiza kirjoitti...

Minäkin tahtoisin kiuruja eteiseen. Ehkä sitten joskus kun mulla on mummonmökki. Ehkä sitten.

Suvi kirjoitti...

Kondiittorin hommat vois olla kivoja, mutta kun se on niin vaarallinen ala. Söisin kakkutaikinaa koko ajan...

Tykkään sisustaa värikkäästi. Ehkä se on vastapainoa ikuisille mustille vaatteille. Ja kokeilla tuommoisia maalausjuttuja kuten eteisen seinään tein. Pöllön piirsin tussilla. Ainahan sen saa maalattua piilon, jos epäonnistuu tai kyllästyy.

Heli, tuo Lime curd on siis limetahnaa. Sitruunatahna on varmasti yleisempää. Sitä löytyy ainakin täältä meidän Prismasta samalta hyllyltä muiden hillojen kanssa. Laitan sen kakkuohjeen vaikka viikonlopun aikana tänne blogiin, niin voit kokeilla tehdä.