2010-02-22

Mikä olo

Lapset on sairastellut yhteensä yli viikon. Vihdoin pääsivät tänään päiväkotiin pitkän tauon jälkeen. Mies valitteli yhtenä iltana, että on flunssainen oli. Mutta ei sille mitään sitten tietenkään tullut. Koko yli seitsemän vuoden yhdessäolon aikana hän on ollut noin kolme kertaa sairaana. Melko terve tyyppi.


Itselleni tauti silti iski. Ei kuitenkaan niin pahast ettenkö voisi töissä olla. Lihaksia särkee, pientä lämpöä, räkätehdas pään sisällä ja sitä rataa. Melko nuutunut olo. Nyt mennään siis ibuprofeiinin, nenäsumutteen, Finrexinin, Carmolis yrttitippojen ja tumman suklaan voimalla. Eiköhän tämä tästä.7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä. Uskomatonta miten kaikki ovat flunssassa, itse olen onnistunut täysin, vielä, välttämään tämän tautiputken..

Heli kirjoitti...

Hyvät on lääkkeet, vallankin tuo tumma suklaa. :) Siksiköhän mä olen niin terve, kun mätän suklaata ihan kuin leipää..?

Mielikuvittelija kirjoitti...

Onneks oli niin *köh* rauhallinen viikonloppu, että sait vain levähtää...

(Mutta hei, nyt voit käyttää biologista sodankäyntiä apuna ja tartuttaa kaikki mahdolliset tulevat rosvot bakteereilla. Tai hätätapauksessa aivastaa rahoihin sitkeät nenäeritteet, ettei niitä huoli enää kukaan.)

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Ikävä kun kaikki on perheessä putkeen kipeänä. Itselläkin on nuutunut olo, mutta jospa flunssalta kuitenkin välttyisi.

Tsemppiä!

Marika kirjoitti...

Pikaista paranemista Suvi! Meilläkin töissä kuulosti joka toisella olevan enempi tai vähempi flunssa ja muutama ollut poissakin jo. Pitää vaan toivoa ettei tauti pääsee yllättämään (ja syödä sitä suklaata ihan varulta! :)

Inka kirjoitti...

Voi mikä kurjuus! Pikaista paranemista sinne. Lasten sairastelun jälkeen olo on jo muutenkin nuutunut, mutta sitten vielä siihen päälle oma sairastuminen - siinä tarttisi jo oikeasti toipumislomaa!

Suvi kirjoitti...

Kyllä tämä tästä vielä riemuksi kääntyy. Töissä on onneks nämä päivät melko rauhallisia (ei ainakaan yhtä hurjia kuin lauantait, tai varsinkaan viimelauantai), joten työntekokin sujuu. Illat voi sitten löhötä sohvalla ja nauttia elokuvia tai hyllyssä odottavaa Heroesin kolmatta kautta.

Ja Mielikuvittelija, onhan tämä tauti melko hyvi biologinen ase. Pitää muistaa hätätilanteessa.