2010-07-21

Ei enään musta

Image and video hosting by TinyPic
T-paita/mekko- Edc (pariisista)
Hame- Jacqueline RIU (pariisista)
Neule- H&M
Kengät- Vagabond
Hiukset- Ei enään mustat!
Kuvan tarkennus- Hiukka hakusessa


Sunnuntaina pitkän miettimisen (kuukausien) jälkeen, laitoin (serkku laitto) hiuksiini värinpoiston. Tarkoitus oli laittaa vielä ruskea väri päälle, mutta kun tykkäsin hiuksista tuollaisenakin, niin annoin sitte olla. Olen siis blondimpi kuin moneen moneen vuoteen. Melko outoa oli katsoa aluksi itseä peilistä, ja aina alkoi lähes naurattamaan. Mutta onhan se vaihtelu kivaa, ja saahan sen mustan värin helpolla sitten takaisin. (Mies kyllä sanoi, että näytän vanhemmalta.)


Uusi tukka. Vielä se kyllä vaalenee.

Elokuviakin on tullut katsottua. Noin kaksikymmentä olisi tuossa listassa, niistä voisin yrittää jotain sanoa. Kunhan kerkeän/jaksan, kesällä pitää ottaa vähän rennommin. Nyt siis iltapalaa ja Sherlock Holmes (mies ei sitä ole vielä nähnyt, ja mielellänihän sen katson uudelleen.)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiusten muuttaminen millä tahansa tavalla piristää aina..ja punatukat on aina jotain spesiaalia, toi näyttää hyvältä noinkin ;O)

Marika kirjoitti...

Kauniin punaruskeat hiukset! On se ihan kiva välillä vähän vaihtaa väriä ja helpostihan sitä tosiaan saa entisen värin takaisin sitten.

Ihana hame tuossa ekassa kuvassa! Pitäs varmaan joskus mennä Pariisiin... tosin olen itse kokoa 40 joten mahtaiskohan tuolta löytyä mulle mitään päällepantava... :D Kun ainakin mulla on sellainen kuvitelma, että kaikki pariisittaret ovat pieniä ja siroja.

hietzu kirjoitti...

Moikka! Löysin blogisi blogilistan kautta ja paitsi blogin nimi, myös sanat valokuvaus ja kirppari saivat kiinnostumaan blogistasi. Jään lukijaksesi ja tarkkeilen tekstejäsi :)

bubble kirjoitti...

Kivat on hiukset! :) Se on jännä miten aina katselee vanhoja valokuvia ja miettii, onko mulla ollu ton väriset hiukset.. Joskus sitä väriä sitten kaipaa takaisin, joskus ei. Onneksi on mahdollisuus vähän vaihdella.

Jään oottamaan leffajuttuja! :)

Suvi kirjoitti...

Ennne vaihtelin useastikkin hiusväriä, mutta nyt on useampi vuosi mennyt melko mustana. Joten jo oli aikakin.

Ja kyllä sieltä pariisista löytyy aivan tavallisia vaatteita, joten Marika sinne vain reissuun.

Hietzu, mukava kun löysit blogiini. Toivottavasti viihdyt.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kivan väriset uudet hiukset :) minä niin usein haaveilen jostain uudesta, mutta tämä sama blondi kuontalo mulla vaan on ja pysyy... mikä siinä lie niin vaikeaa siinä mallin ja värin vaihtamisessa näin vanhempana? Nuorena kun ne vaihtui vähän väliä...