2010-07-23

Tuoli

Image and video hosting by TinyPic
Istuinosan kangas meni väärin päin,
mutte en anna sen häiritä.


Koko viime kevään oli lasten päiväkodin pihassa vanha tomistotuoli lähellä roskiksia. Kesällä sitten kysyin, jos sen saisi viedä siitä pois vesisateesta. Ja saihan sen. Maalasin metalliosat (samalla kertaa ja samalla maalilla kuin uudistin pojan vanhan pyörän tytölle), päällystin pehmeät osat uudelleen ja pienet käsinojat hioin. Nyt on siis kiva tuoli työpöydän viereen. Sopii hyvin yhteen toisen, aikaisemmin uudistetun tuolin kanssa.


Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Hyvä että pelastit tuolin sateesta. Molemmat tuolit ovat herkullisen värisiä ja kuosi on kiva. Raikas ja pirteä on tuo pöytäkin. :)

Suvi kirjoitti...

Pöytä on isopappan noin vuonna 1942 tekemä. Isomummu oli aikoinaan halunnut lyhyemmät jalat, joten pöytään oli pakko laittaa pienet jatkojalat. Hyvin on säilynyt, maalia on melko monta kerrosta päällekkäin. Vanhant huonekalut on parhaita.

N (koskenkylässä) kirjoitti...

Herra Stark näyttää tyytyväiseltä kalustukseen :)

bubble kirjoitti...

Söpöjä tuoleja! Etenkin värit on nam, myös pöydässä. Ja eihän kankaan väärinpäin asettuminen haittaa - luo vaan vaikutelman peilikuvasta istuinosan ja selkänojan välillä :)

Suvi kirjoitti...

Ei tuo kangas oikeasti haittaa mitään. Aluks vain ärsytti kun oli tehny pikku virheen. Värit on kivoja. Ulko-oven sisäpuolen maalaus on edessä, kunhan saan aikaiseksi. Värivalinta kyllä vielä mietityttää.