2010-07-12

Mielenhäiriö

Illalla raahauduin salille. Kävin vatsajumpassa ja juoksumatolla kävelemässä/juoksemassa. Nyt kyllä vatsassa tuntuu tuo eilinen. Lähes kahden viikon tauko tulikin tolta kuntosalilta. Mutta kyllähän reissussakin tuli liikuttua, kävellen kun näkee niin paljon ja on helppo ottaa kuvia.


Tänään vietän päivän töissä. Illalle ajateltiin Vattajan rannalle menoa. Ainakin säiden puolesta se olisi kannattavaa. En ole vielä tänävuonna sinne kerennyt. Ihana paikka oleiluun. Ja vielä jos pakkaa iltakahvit ja eväät mukaan. Umisesta en vielä lupaa mitään.


Ja tässä se hetkellinen mielenhäiriö. Laitoin valkoista ja vaaleaa päälleni. Niin omituista. Mutta ei tuo aivan kamalalta näytä, varsinkin kun on vähän ruskettunut iho.


Image and video hosting by TinyPic
Toppi- Benetton
Hame- Miss Sixty (kirpparilta)
Legginsit- Edc (Pariisista)

4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Hyvin toimii! Tuo toppi on kiva.

Mä olen huomannut näillä helteillä, että mulla on ihan liian vähän säädyllisiä hellevaatteita. Säädyttömiäkään ei ole riesaksi asti. Jotenkin tuntuu, että pitää käydä vähän shoppailemassa..

Heli kirjoitti...

Hyvinhän sulle valkoinen sopii.

Marika kirjoitti...

Minustakin kiva asu, sopii sulle! Kesällä on kiva pukeutua vähän värikkäämmin, talvella sitten mustaa.. ainakin mulla menee vähän noin.

Reissussa tulee varmasti käveltyä monen jumpan edestä huomaamatta, se on kyllä kivaa ja hyvää liikuntaa. Mutta eikös vain olekin ihan kiva tunne tuokin, kun jokin paikka on jumissa kunnon treenin jäljiltä? :) Itsekin sain jokin aika sitten vatsalihakset valtavaan kramppiin, kun oli taukoa movesta, siellä niitä vatsoja tehdään reilusti :)

Suvi kirjoitti...

Kyllä alan pikkuhiljaa tottua tuohon valkoiseenkin. Mutta vain hetkittäin. Pääväri on musta.

Ja onhan se aina mukava tunne kun on liikunnan jälkeen sellainen olo, että on jotain tehnyt. Ja yleensä se lähtee sillä millä on tullutkin, joten lisää rääkkiä.