2010-07-15

iPhone

Image and video hosting by TinyPic


En ole ikinä omistanut mitään huippupuhelinta, vaan vanha perus Nokia on kelvannut. Yksi edellisistä Nokioista oli käytössä yli kuusi vuotta, kunnes perin äidiltä sen vanhan vähän uudemman Nokian. Pariisissa ollessa kävin Apple storessa, ja arvatakkin saattaa, että niihin laitteisiin ihastuu. Niinpä sitten eilen kävelin kauppaan ja ostin iPhonen. Liittymä aukeaa vasta ensiviikolla, mutta muutenhan sitä voi käyttää jo nyt. Yöllä meni komeen asti siihen tutustuessa ja aamuksi piti laittaa herätys päälle, että pääsee taas opettelemaan käyttöä. Ehkä turhamaista, mutta kyllä materia tekee minut välillä onnelliseksi.

6 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Onneksi olkoon, hyvä hankinta =D

Suvi kirjoitti...

No on kyllä aivan loistava. Pikkuhiljaa ytitän tutustua laitteeseen.

Eeva kirjoitti...

Moi! Kiva blogi, tykkään kovasti. :) Pariisi-kertomukset oli ihanaa luettavaa, etenkin kun olen itsekin sinne suuntaamassa ensi kuussa!

Marika kirjoitti...

Sama täällä, en ole kovinkaan uusien teknisten vimpaimien perään, vaikka töitteni puolesta saan kaikkein uusinta uutta olevia puhelimia käytelläkin. Mutta voin uskoa, että joskus sitä jostain uudesta jutusta innostuu, niinkuin sinä nyt tuosta iPhonesta :)

Suvi kirjoitti...

Hei Eeva. Kiva kun löysit blogiini. Pariisista on tulossa vielä paljon kuvia, kunhan saan käytyä kaikki reilu 2000 kuvaa läpi ja valittua niistä. Mukavaa reissua sinulle Pariisiin.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Varmaan on opettelua, mutta ilmeisesti hyvinkin positiivisessa mielessä :) Mulla on aina ollut Nokia, ihan töidenkin takia, mutta olisi ihan jännä kokeilla jotain muutakin.