2010-04-17

Koomassa

Kaksi päivää mennyt vain sohvan pohjalla mahataudin ja kuumeen kourissa. Ollut niin huono ja väsynyt olo, että edes telkkaria ei ole jaksanut katsoa. Nyt alkaa taas elämä voittamaan ja pystyy jopa syömään jotain muutakin kuin mustikkasoppaa (joka siis parantaa aina kaikesta). Kamala tauti. Jotain hyvää sairastelussa sentään on, näkee nimittäin aivan omituisia unia koko ajan. Ja huomenna pitäis yrittää töihin taas mennä.


Tuntuu että on ollut ikuisuuden pois kaikkialta, kun makaa lähes koomassa muutaman päivän. Sen verran kuuntelin uutisia, että tiedän lentoliikenteen olevan sekaisin lähes joka paikassa. Ja ulkonakin näyttää siltä kuin kevät olisi mennyt hurjasti eteenpäin. Lumet on sulannut ainakin paljon, lähes kokonaan. Ja tulppaanitkin on jo noussut kukkapenkistä ylös. Kauankohan kestää että ensimmäiset kukat tulee esille. Läses joka vuosi äitienpäivänä on äidille voinut viedä muutaman tulppaaniin omasta kukkapenkistä.


Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi, mahatauti ei ole mukava, eikä kyllä mikään muukaan tauti. Onneksi olet jo paranemassa!

Ihana kun on kevät :) Kyllä ne sinun tulppaanit äitienpäiväksi ehtii, olen siitä ainakin varma :)

Mukavaa keväistä viikonloppua, ainakin täällä Oulussa paistaa aurinko (toivottavasti paistaisi koko päivän ja viikonlopun).

Suvi kirjoitti...

Toipumaan päin. Tänään on koko päivä töitä. Saas nähdä miten mun käy.

Keväinen on ollut loppuviikko, mutta tänään ei ollut niin kiva herätä kun lunta sataa ja maassa on melkein kymmenensenttiä lunta. No onneks lämpötila on plussan puolella, joten nuo kyllä sulaa nopaa kun aurinko vain paistaisi.

Joten odotan niitä kukkiä äitienpäiväksi, lumesta huolimatta.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä olin samassa tilassa pari viikkoa sitten. Ei ollenkaan kivaa. Ekan sairaspäivän jaksoi tollottaa telkkua, mutta sitten meni voimat niin että sängyn pohjalla vaan möllötin...

Voimia sulle ja paranemista!

Suvi kirjoitti...

Kerrankin olis ollut lapset hoidossa ja itse kotona. Olis voinu katsoa jonku rämistelyn isoilla äänillä, mutta ei vain kyennyt. Eilinen kymmenen tuntia täissä oli kyllä mekosen raskas tuon taudin jälkeen. Onneks nyt jo melko normaalissa voinnissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä, itse olen onnistunut pysymään terveenä oikeastaan koko talven ja kevään! Häntä pystyyn, kyllä se siitä ;O)