2010-04-26

Kirpputorilöytöjä ja vaalenpunainen Kartio

Meillä on laseina erivärisiä Iittalan Karioita. Nyt kauppoihin oli tullut taas uusi kausiväri vaaleanpunainen. Pakkohan se oli ostaa. Ostin myös uuden purppuran lasin. Kirpputorilta löysin kauniin Arabin lautasen kahdella eurolla. Sopii hyvin yhteen uuden lasin kanssa.


Image and video hosting by TinyPic


Kirpputorilta löytyi muutama viikko sitten myös paljon muutakin. Conversen pitkävartiset mokkanahkaa olevet talvitennarit oli muistaakseni 3€, Indiskan hame 1,25€, nahkavyö 1€, pojalle Benettonin pitkähihainen paita 2€ ja vielä tupla DVD 3€.


Image and video hosting by TinyPic

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistavia löytöjä! : )

Heli kirjoitti...

Siis en voi kuin kadehtia näitä sun löytöjä!!! Ihan mahtavat etenkin noi varsikengät!!!

Sari kirjoitti...

Kivoja löytöjä ja voi ei, miten ihania nuo vaaleanpunaiset Kartio-lasit! Tahtoo kanssa!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Yhdyn Sarin kommenttiin vaaleanpunaisesta Kartio -lasista! Ihana :) (meilläkin on käytössä Kartioita...)

Suvi kirjoitti...

Vaaleanpunaiset Kartiot oli joku kausiväri, joka on vain tietyn aikaa myynnissä. Toivottavasti saat jostain, tai laitat täällä jonkun asialle. Meillä tyttö ihaistu heti siihen (kuten kaikkeen muuhunkin saman väriseen).

Marika kirjoitti...

Onpa ihme että pikkutyttö tykkää vaaleanpunaisesta ;) Meillä myös monenvärisiä kartioita, tosin vain niitä suuria laseja.

Mahtavia löytöjä teet kyllä kirpparilta. Pitäisi itselläkin ottaa kesäviikkojen ohjelmaan käydä viikonloppuaamuisin poikkeamassa aina jossain kirpparilla.

Suvi kirjoitti...

Meillä kaikki vaalenpunainen ja prinsessajutut on in. Mutta lempiväriin 3-vuotias vastaa silti monesti musta.

Oulussa varmaan on paljon hyviä kirppareita. Täällä on vain yksi jossa viitsin käydä. Mutta aina välillä tekee kyllä sitten löytöjä sieltä.