2010-04-22

Läjä elokuvi

Taas on tullut katsottua (kolmen viikon aikana) läjä elokuvia. Urban Legend piti katsoa vain Jared Leton takia, ja olihan edellisetä kerrasta kulunut jo niin monta vuotta, että juonikin melkein oli unohtunut. Myös Luc Bessonin kaikki neljä Taxi elokuvaa tuli katsottua, ja viihdyttäviähän ne oli. Watching detektive oli aivan hauska pieni draamakomedia mukavilla näyttelijöillä. Tenderness oli melko surkea tekele, jonka jaksoi katsoa vain Russell Crowen takia. Kreikkalainen lomamatka ei ollut aivan niin huono kuin ajattelin, ja taisin jopa nauraa muutamaan otteeseen.


I love you, Beth Cooper (2009). Ohjaus Chris Columbus ja pääosissa Hayden Panettiere, Paul Rust ja Jack Carpenter. Keskiverto teinikomedia(blondi suosittu pahistyttö, närtti poika ja pajon kommelluksia). Kivaa oli vähän erilaine kansi, varrattuna vastaaviin muihin (ja kansihan vaikuttaa elokuvavalintaan paljon), eikä juoni pyörinyt niin paljon seksin ympärillä. Jaksoi katso loppuun asti, eli ehkä jopa kesivertoa parempi, mutta ei missään nimessä kahta tähteä enempää ansaistse.


The Soloist (2009). Ohjaus Joe Wright ja pääosassa Robert Downey Jr. ja Jamie Foxx. Kaunis tositarina lahjakkaasta muusikosta joka asuu kadulla ja hänestä kiinnostuvasta kolumnistista. Elokuvan tunnelma on todentuntuinen ja rauhallinen. Näyttelijät on lahjakkaita ja varsinkin Robert Downey Jr. on loistava (kuten aina). Ehdottomasti katsomisen arvoinen.


All the boys love Mandy Lane (2006). Ohjaus Jonathan Levine ja pääosissa Amber Heard, Anson Mount ja Michael Welch. Teinikauhutrilleri, mutta vähän erinäköinen kuin tavallisesti. Hyvät näyttelijät, tykkäsin varsinkin Mandy Lanen esittäjästä Amber Heardista. Erittäin kauniisti kuvattu, elokuvassa parasta taisi olla visuaalisuus. Mutta myös juoni oli hyvä, vähän ehkä normaalista poikkeava. Eikä ollut kovin pelottava, koska minäkin sen pystyin katsomaan, jännittävä trilleri. Kannattaa katsoa.


Lord of war (2005). Ohjaus Andrew Niccol ja näyttelijöinä Nicolas Cage, Jared Leto ja Ethan Hawke. Nicolas Cage apaattisena asekauppiaana veljenä sekoileva Jared Leto. Lisänä mustaa huumoria ja erikoisia tapoja. Yllättäen tykkäsin tästä paljon. Kannattaa ehdottomasti katsoa.


Lonely Hearts (2006). Ohjaus Todd Robinson ja näyttelijöinä Jared Leto, Salma Hayek ja John Travolta. Sarjamurhaaja trilleri. Hienosti kuvattu, välillä vähän verinen mutta melko rauhallinen elokuva. Travolta oli jäykkä, mutta Jared Letoa katsoi mielellään, karseasta hiustyylistä huolimatta. Keskiverto viihdyttävä elokuva.

7 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Lord of Waria yritin katsoa jokin aika sitten, kun se tuli töllöstä. Mutta ei vaan iskeny.. Näyttelijöistä huolimatta. Voi olla että mielentilakin oli väärä.

Suvi kirjoitti...

Kyllähän se mielentila vaikuttaa tosi paljon siihen, tykkääkö elokuvasta vai ei. Tykkäsin siitä tosi paljon. Tai ainakin yllättävän paljon, kun odotukset oli mitä oli.

Anonyymi kirjoitti...

Mandy Lane on kyllä kaunis leffa, minä pidin Lord of Waristakin paljon. The Soloist mulla on näkemättä, mieli ei ole ollut niin rauhallinen viime aikoina että olisin jaksanut keskittyä, ja sen tuo leffa taitaa vaatia..

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Lord of War oli minunkin mielestäni loistava elokuva. The Soloistia yritin katsoa viime syksynä lentokoneessa jenkkeihin, mutta vähän huonolla menestyksellä (3-vuotiasta ei kiinnostanut antaa minun olla rauhassa). Sen verran mitä näin, vaikutti hyvältä, mutta kuitenkaan se iskenyt niin paljon, että olisin sitten hankkinut sitä uusintakatselulle...

Suvi kirjoitti...

Robert Downey Jr. on mun yks suosikeista, joten kyllähän se vaikutti aika paljon siihen että tykkäsin elokuvasta. Mutta oli se kyllä muutenkin hyvä, ja rauhallinen.

Ja kiitos Mikaelan, eetä tuli tuo Mandy Lane katsottua. En varmasti olisi sitä muuten tullut katsoneeksi.

Mielikuvittelija kirjoitti...

Tuo Kreikkalainen lomamatka tuli katsottua lentokoneessa Israelista palatessa... Aurinkoisen koneen pikku näyttö ei tietysti ole paras mahdollinen leffaympäristö, mutta luulen etten menettänyt mitään. Aika kauhea klisee-tekele. Hih. Luulit varmaan sitä aivan järkytävän huonoksi jos se ylitti odotukset ;)

Suvi kirjoitti...

Kyllähän se kansikin oli niin kamala, että arvasi huonoks. Mutta taisin sitte odottaa vielä huonompaa.