2010-04-06

Paita ja muutama elokuva

Piti käydä sukkia ostamassa H&M:stä ja samma kirsin alerekkejä. Löysin kivan paidan itselleni poikain puolelta. Sieltä tekee monesti kivoja löytöjä. Paidalle jäi hintaa kolme euroa. Melko neonpinkki, mutta saa ollakkin.


Paita- H&M
Housut- Benetton


Elokuvia ei ole tullut paljon katsottua. Muutama päivä meni True Bloodin kourissa. Muutama ensimmäinen jakso ei ollut oikein innostava, mutta parani sitten paljonkin. Nyt odotan kyllä innolla toista tuotantokautta.


(500) Days of Summerin (joka tuli katsottua jo toiseen kertaan ystävien kanssa) ja Joseph Gordon-Levittin innoittamana tuli katsottua pari elokuvaa.


Stop-Loss (2008). Ohjaus Kimberly Peirce ja näyttelijöinä Ryan Phillippe, Joseph Gordon-Levitt ja Channing Tatum. Sotadraamaa ja hyviä näyttelijöitä. Ei mikää mestariteos vaan keskiverto viihdettä. Näyttelijät nosti kyllä elokuvan pisteitä. Dvd:llä oli myös paljon mielenkiintoista lisämateriaalia. Esimerkiksi näyttelijöiden sotilaskoulutusleiriltä oli paljon hyviä pätkiä. Kannatta katsoa (edes Joseph Gordon-Levitten vuoksi).


Brick (2005). Ohjaus Rian Johnson ja pääosassa Joseph Gordon-Levitt ja Nora Zehetner. Melko omituinen draama. Joseph Gordon-Levitt oli erittäin hyvä roolissaan. Täytyy katsoa uudestaan. En oikein osaa sanoa vielä mitään. Tätä ei kyllä kannata alkaa katsomaan väsyneenä.L'empire des loups - Sutten valtakunta (2005). Ohjaus Chris Nahon ja pääosassa Jean Reno ja Arly Jover. Ranskalainen trilleri hieman Hollywood tyyliin, mutta kumminkin ranskalaisin omituisuuksineen. Aivan viihdyttävä elokuva hyvillä näyttelijöillä.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ilmiselvästi joku Gordon-Levitt kausi menossa kuten totesitkin ;O) En ole nähnyt noista leffoista vielä yhtäkään!Tässähän tulee kiirus...

Suvi kirjoitti...

Oon just tämmönen. Jään jumittaan kaikkiin juttuihin, niin ruokiin kuin näyttelijöihin.

Näin Jared Letosta unta toissayönä. Koitin jo täissä katsoa mitä hänen elokuvia meiltä löytyy. Pitää varmaan katsoa, mitä en ole vielä nähny.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiva Hopeasurffari -paita :)

Stop-Lossin näin minäkin jokin aika sitten, mutta ei jäänyt ihmeemmin mieleen. Ihan ok draamaa, muttei mitään elämää suurempaa.

Tuota Sutten valtakuntaa olen monesti miettinyt, mutta katsoa en ole uskaltanut.

Suvi kirjoitti...

Lasten osastolta löytyy kivoja paitoja. Varsinkin poikain puolelta.

bubble kirjoitti...

Ahh, näyttelijäkaartinsa puolesta Stop-Loss vaikuttaa mahtavalta! Pitää laittaa listalle :) Tarttis kai joskus tehdä oikein fyysinen lista, kun aina vaan laitan näitä muka päähän muistiin ja senhän nyt tietää, ettei ne siellä pysy..

Aivan ihana tapetti muuten sulla :)

Suvi kirjoitti...

Mulla niitä listoja on oikeasti paperilla. Sitten kyllä välillä hukkailen niitä laatikoihin ja laukunpohjalle. Tarttis ehkä tehdä sellainen pieni vihko mihin vois laittaa muistiin suositeltuja elokuvia.

Ja tykkään itekkin tuosta tapetista paljon. Kauan siitä haaveilin ja nyt sain sen sitten seinään.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Mie olen tehnyt omaa listaa IMDb-accountilleni. Siellä kun on niin helppo klikata vaan "Add to my movies" ja laittaa omalle "To see" -listalle. Ihan vaan vinkkinä muillekin :)

Suvi kirjoitti...

Pitääpä tutustua tuohon juttuu.
Kiitos vinkistä.