2010-05-21

Häagen-Dazs

Meinasin alkaa kiljumaan kesken kauppareissua. Jäätelöaltaaseen oli tullu Häagen-Dazs jäätelöitä. Mahtavuutta. Pakko oli ostaa heti purkki makua Strawberry Cheesecake. Nautin sitä sitten illalla jonkun hyvän elokuvan kanssa.


Image and video hosting by TinyPic

Nyt kuppi teetä ja töihin. Mukavaa viikonloppua kaikille, viilenevistä ilmoista huolimatta.

Ja niin, Spotifystä oli tullut uusi Open versio, jonka saa siis käyttöön ilman kutsua tai maksua. Rajoituksena on vain 20 tunnin käyttä kuukaudessa (tai näin ainakin ymmärsin). Nyt siis minullakin on Spotify käytössä, en vain vielä osaa sitä oikein käyttää...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Spotifyn ihmeelliseen maailmaan, sieltä löytää paljon uutta musiikkia mitä muuten ei tulisi kuunneltua ;O)

bubble kirjoitti...

Spotify on huippu, mutta koukuttava. Ja se pirullisuus siinä on, että mp3-lapsesta ei tietenkään voi niitä biisejä kuunnella.. Jos ei omalla koneella ole levyä. Pers.

Mä vähän himoitsen jätskiä kans :P Kattoo jos huomenna, emmä ehkä tänään. Ajattelin kyllä kolmetuntisten treenien päätteeksi vetästä Cherry Dr Pepperin :P* Omnom.

Hei muuten, sä et taida olla Blogilistalla? Tai en oo kyllä vähään aikaan vilkuillut, joskus etsin enkä löytänyt. Mä seuraan kaikkia blogeja oikeastaan sieltä, joten tää jää välillä vähän syrjään, kun tajuan niin harvoin vilkaista päivitykset Bloggerin kautta :/ Pahoitteluni!

Suvi kirjoitti...

Ehkä alan nyt syväntyä tuohon Spotifyn ihmeelliseen maailmaan.

Ja Strawberry Cheesecake maistu hyvältä Brokeback Mountainia katsoessa.

Niin ja Bubble, tuossa sivussa on tuo linkki Blogilistalle. Kyllä pitäs sieltä löysyä siis.

Peppiina kirjoitti...

Minä puolestani fanittelen tuota jäätelöä! NAM! Mistä kaupasta sitä saa?

Suvi kirjoitti...

Täällä meillä sitä löyty Prismasta. Harmi vain kun suomen markkinoille nähtävästi tullut vain tuolleisia melko perus makuja. Niitä kun olis vaikka mitä herkkuja.

Peppiina kirjoitti...

Kiitos! Pitääkin käydä Prisman jätskihyllyä vähän tarkemmin!

Marika kirjoitti...

Enpä ole tuollaista jäätelöä koskaan mistään bongannutkaan. Pitääpä joku kerta syynätä kaupan jäätelötiski hieman tarkemmin :)

Spotify on kyllä kiva kampe. Harmi ettei viime aikoina ole oikein ollut aikaa istua koneella, on jäänyt spotifykin vähemmälle käytölle.

Aurinkoista viikonloppua! (voisi sitten syödä jätskiä.. taas :)

Suvi kirjoitti...

No tarttuihan kaupasta mukaan täksikin viikonlopun herkuksi yksi purkki Häagen-Dazsia,maku oli vain toinen. Ennen sitä sai vain ulkomailla, mutta nyt on suomeenkin tullut markkinoille. Kauanhan sitä odotettiinkin.