2010-05-25

Vaatteita

Tyylini on melko vaihteleva. Välillä on farkut ja t-paita ja välillä taas jotain vähän hienompaa. Yleensä en tykkää liian hienoista vaatteista. Tai jos mekko on päällä, siihen voi hyvin yhdistää tennarit. Ja jakkupuku-piikkikorot ei ole mun juttu sitten ollenkaan. Parhaiten pukeutumistyyliä kuvaa mielestäni converset.


Mutta kaikista tärkeintä pukeutumisessa on se, että tuntee olon hyvältä. Vaikka kuinka tykkäisin jostan vaattesta, siis ulkonäön puolesta, ei se välttämättä tunnukkaan omalta sitten päällä. Semmosella asulla en vois olle ollenkaan. Joskus joutuu palaamaan ulko-oveltakin vaihtamaan vaatteet, kun ei tunnu oikealta juuri siihen hetkeen tai päivään.


Yritän ostaa vaatteta harvemmin mitä ennen. Ja jos löydän kirppikseltä jotain sen parempi. Yritän myös välttää heräteostoksia ja ostaa vain sellaisia vaatteta joita okeasti käytän. Ei siis niitä kertakäyttövaatteta joita monent kaupat pursuaa, ja joka sesonki saa ostaa uudet. Vaikka tokihan H&Mltä löytyy hyviäkin vaatteita, kuten toppeja ja jotain löytöjä. Mutta ostaa sitten sellasta mistä oikeasti tykkää, eikä vain sen takia kun oli halpaa.


Image and video hosting by TinyPic
Hame- H&M (hyvä löytö)
Toppi- H&M (perus toppi jollasta käytän oikastaan aina)
Neuletakki- H&M (erittäin hyvä löytö)
Legginsit- SelectedKorvakorut- Pariisista
Taulu- Isin tekemä
Hiukset- Taas ihanan lyhyet

Ei kommentteja: