2010-05-02

Nauruterapiaa

Sää ei täällä pohjanmaalla hellinyt vappujuhlijoita. Ihme kyllä vappumarsseilla ja vastaavilla oli ihmisä paljon. Ja jotku näytti syövän jäätelötötteröäkin sateenvarjon suojissa. Itse olin töissä, ja aivan tyytyväisenä siellä. Illalla vietettiin serkun kanssa harvinaisen hauska ilta. Naurettiin itsemme kipeiksi (mm. pilalle menneiden kakkujen kuvia katsellessa), syötiin tortilloja ja käytiinpä vielä hakemassa elokuva ja vähän irtokarkkeja. Oikein mukava ilta.


Ja sitten täysin toiseen asiaan. Olen saanut joskus isomummultani vanhan neulekoneella tehdyn puuvillaviltin. Väriltään se oli ällättävän keltainen, eikä sitä voinut laittaa mihinkään sellaisenaa. Kauan mietin sen värjäämistä. Ja sitten kerran näin Parolan aemalla onnistuneen värjäyskokeilun, päätin värjätä omankin viltin. Nyt se on sitten kauniin antiikin hermaa ja sen pystyi tuomaan aivan esille. Kauniisti näykyy kuviokin nyt. Perintövillti tuli siis käyttöön.


2 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Kaunis tuli! :) Voisi itekin alkaa kaivella jotain pitsipeittoja kätköistä ja värjäilemään..

Marika kirjoitti...

Tuo värjäys on ollutkin hyvä ajatus ja todella kaunis tuo pitsipeitto nytten onkin. Kyllä tuollaista on ilo pitää esillä.