2010-05-01

Toukokuu

Vappu on juhlittu erittäin rauhallisesti. Eilen töiden jälkeen Mummulla ja Pappalla käytiin kahvilla ja syömässä mummun tekemiä munkkirinkilöitä, niitä uppopaistettuja herkullisia. Kotiin päästyä kävin vielä seitsemän kilometrin lenkillä, melko kohsteassa säässä. Oli kyllä erityisen hyvä ilma juosta. Ja myöhemmin illalla katsottiin sitten vielä elokuva. Eipä siis paljoa poikennut normaali illasta meidän vappu.


Torstainen ostin ehkä maailman parasta käsirasvaa. L'Occitanen käsirasta on aivan käsittämättömän hyvää. Suosittelen kaikille. Pakko oli ostaa myös Mavalan New York kynsilakka, oli niin hienon värinen harmaa.


Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Maailman paras kuulostaa tosi hyvältä :) Minun kädet on kuin korput, karheat kuin mitkä, mutta en vaan osaa käyttää käsirasvaa, en millään. Tuntuu hankalalta kun käsiä pestessä se rasva aina lähtee poies ja kun käsiä tulee tosi paljon pestyä niin pitäisi koko ajan olla rasvaamassa. Pitäisi kuitenkin ehkä opetella, olisi kiva jos omistaisi kauniit ja pehmoiset kädet :)

Suvi kirjoitti...

Mulla on myös ne korppukuivat kädet. Laitan yleensä illalla nukkumaan mennessä rasvaa käsiin, yöllä kun ei tule niitä niin kovin usein pestyä. Tuo rasva kyllä imeytyy tosi nopeaa, niin pystyy päivälläkin käyttämään.

Mielikuvittelija kirjoitti...

Tosi mukava tuo putkilo, näyttää ihan vanhalta öljyvärituubilta. Pitänee ehkä kokeilla ihan ulkoasullisista syistä.

(New York onkin jo omistuksissa :)

Suvi kirjoitti...

Öljyvärituubilta näyttää, korkkia myöten. Ja kaunis on rasiaki. Ja pakkohan se harmaa lakka on ostaa. Ei saa erottua sormenpäät liikaa vaatetuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä ostit käsirasvan? Pitänee kokeilla

Suvi kirjoitti...

Täällä meillä L'Occitanen tuotteita on ainakin Emotionissa. En ole muualta löytänyt. Nyt oli vielä joku tarjous tuosta käsirasvasta.