2010-08-10

Hipstamatic

Image and video hosting by TinyPic


Tuntuu kuin kesä olisi nyt loppu ja syksy alkanut. Eilen oli koko kaupunki aivan sumun peitossa. Samalla kun kävin ruokkimassa serkun kissoja, otin muutaman kuvan kaupungin yläilmoista (sellaista kun ei voi meidän kodissa tehdä kiipeämättä katolle, eikä sekään kovin korkea olisi). Latasin iPhoneen kivan Hipstamaticin (siihen saa vaihdettua linssejä ja filmejä, kuinka mukavaa). Sillä saa tosi kivoja, erilaisia kuvia. Kävin illalla myös ensimmäistä kertaa pilateksessa. Siitä voisi kyllä ottaa tavan, aina kun on vähän yrimääräista aikaa. Käykö joku pilateksessa, ja onko siitä minkäänlaista hyötyä?


6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Pilates on aivan lajien aatelia.
Mitä hyötyä tavoittelet?
Siitä on monenlaista höytyä: kehontuntemus lisääntyy, oppii oikean hengittämisen, korsetti vahvistuu, syvät lihakset aktivoituvat, koko vartalo vahvistuu ja kaunistuu, henkinen hyvinvointi lisääntyy..

Pieni Lintu kirjoitti...

Tuo kuva on ku joku maalaus - hieno!

Heli kirjoitti...

Minä tahtoisin kanssa kokeilla joskus Pilatesta. Olen sellanen hässääjä, mietin että osaisinko keskittyä sellaseen hitaampaan lajiin.. Paljon hyvää siitä kyllä olen kuullu.

Suvi kirjoitti...

Ehkä se ryhdikkäämpi olemus (keskivartalon parempi hallinta) olis se tavoite. Täytyy yrittää käydä siellä aina kun on aikaa.

Sellainen kunnon hikiliikunta on kyllä enempi omaani.

Marika kirjoitti...

Olen käynyt välillä pilateksessakin ja suosittelen! Vaikka tykkään eniten vauhdikkaista lajeista niin silti se pilates-tunti on vaihteluna oikein mukava. Siitä on myös hyötyä muilla tunneilla, kun oppii hyödyntämään niitä syviä lihaksia paremmin. Itselläni se pilates avautui toisella käyntikerralla, sen jälkeen seuraavana päivänä oli vatsalihakset niin jumissa että en muista milloin olisin saanut sellaista aikaan millään muulla!

Suvi kirjoitti...

Huomenna voisin mennä yrittämään toisen kerran. Minäkin tykkään niistä vauhdikkaammista tunnesta enempi. Combat on kyllä paras.