2010-08-16

Syksy ja muki

Tuntuu hurjan syksyltä. Lauantaina saatiin nauttia vielä ihanasta helteestä (joka kelpaisi minulle pidempäänkin). Aamulla lapsia hoitoon ja eskariin viedessä piti laittaa oikein takki päälle ja huivi kaulaan. Muuten olis paleltunut. Ja Converset laitoin pitkästä aikaa myös jalkaan. Koko kesän olen kävellyt pienillä Vagabondin ballerinoilla ja pariisista viimekesänä ostetuilla sandaaleilla.Olen kauan katsonut kuola valuen Marimekon Hyvässä seurassa Siirtolapuutarha astioita. Tänään ennen töihin menoa päätin lahjoa itseni syksyn kunniaksi yhdellä kupilla. Kuppi on kätevän kokoinen sekä jälkiruoka ja välipalakulhoksi että teekupiksi. Samaa sarjaa voisi ostaa lisääkin. Edes muutaman astian. (Hassu juttu. Marimekkoa ajattelee ainan niin suomalaiseksi, mutta kummasti lukee kupin pohjassa olevassa lapussa "made in Thailand".


Image and video hosting by TinyPic

Neule- H&M (pikain puolelta)
Mekko- Zara (pariisista viimekesänä)
Legginsit- Edc
Hiukset- Vaaleanruskeat! Joku hairahdus.

6 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ooooooh! Arvaa vaan kuka kävelee heti ensi töikseen huomenna H&M:lle. Ihan mielettön neule! Joitakin vuosia sitten ostelin paljonkin hauskoja printti-t-paitoja H&M:n poikien puolelta... Näyttää siltä, että edelleenkin sinne pitäisi tehdä tutkimusmatkoja! ;)

Ja joo, syksy tekee uhkaavasti tuloaan. Tänään jouduin laittamaan sukat jalkaan ekaa kertaa sitten... en muista edes koska. Friikkiä! Huoh.

hietzu kirjoitti...

Joo-o,todellakin,syksy tekee tuloaan. Tänään piti aamulla laittaa huppari ja kaulahuivi että tarkeni ajella pyörällä töihin. Tuntuu aivan ihmeelliselle tämä ilmanala niiden helteiden jälkeen...

Aivan upea neule!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiva paita :) Tarkoitatko "poikien puolella" lastenosastoa? Minä kun olen niin iso, ettei minulle lasten vaatteet mahdu, joten pitää aina tyytyä aikuisten (monesti tylsempiin) vaatteisiin :/

Suvi kirjoitti...

Neule löyty ale-rekistä ja hintaa oli huimat 7€. Poikien/lasten puolelta, mutta paidan koko on 164cm. Ja pojilla on vähän väljempi mitoitus, niin hyvin menee päälle.

Tänään laitoin jopa pipon päähän kun vein lapset aamulla, mutta se taisi johtua enempikin siitä, että en jaksanut laittaa hiuksia mietenkään.

piparminttu kirjoitti...

Nuo mukit on ihania! Minäkin katselin niitä vähän sillä silmällä kesällä. Juurikin muki-jälkkärikulhoyhdistelmä on aika kiva, toimii kumpanakin!

Made in Thailand hiukan jarruttaa, mutta onhan toisaalta edes suunnittelu suomalaista.

Suvi kirjoitti...

Tuo made in Thailand yllätti minut kyllä ihan täysin. Luulin että tehdään suomessa, tai edes vähän lähempänä meitä. Kauniita on kumminkin.