2010-09-01

Pipo ja syyskuu


Uusi pipo, joka ostettiin oikeastaan pojalle, mutta päätyikin omaan päähän.
Ja ei, en ole tunkenut iPhonen kuuloketta nenäääni vaikka siltä näyttää.


Useassa blogissa on menossa syyskuussa haaste, jossa koitetaan selvitä koko kuukausi vain kuudella vaatteella. Alusvaatteet, urheiluvaatteet, työvaatteet (jos siis sellaiset on erikseen) ja tietenkin ulkovaatteet on tuosta kuudesta pois. Kaksi täysin samaa vaatetta lasketaan yhdeksi ja asusteita, kuten huiveja saa käyttää. Koitan nyt ainakin tätä. Ei kai tässä mitää erityistä järkeä ole, kuin ehkä tajuta se että kaappi ei tarvi pursuta vaatteta selvitäkseen elämästä. Eli kulutuksen vähentäminen. Mutta en kyllä mielestäni aivan kamalasti kuluta muutenkaan.


Sain yöllä sateen ropistessa kattoon jonkun erittäin hyvän vaatetuunaus idean, mutta en muista sitä nyt kuollaksenikaan. Aina pitäis kirjoittaa heti muistiin, varsinkin yölliset mietinnät.


5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Hah, piuhat nenässä.. :D

Mikä tupsupipo, tulee lapsuus mieleen.

Laiza kirjoitti...

Nuo Iphonen omat kuulokkeet on kyllä ihan surkeat, ainakaan mun päässä eivät pysy millään. Tänään pitäs ostaa semmoset korvakäytävään asettuvat.

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Magee pipo! Onko H&Mstä? Mie haluun kans! :)

Suvi kirjoitti...

Päivi, Lindexiltä löytyi pipo. Lasten puolelta tietenkin. Mutta taitaa tuollaisia olla melkein joka kaupassa tänä syksynä.

Marika kirjoitti...

Nauratti tuo piuha nenässä ;D

Olen itsekin joskus harmitellut miten yölliset ajatukset on kadonneet aamulla, vaikka ne yöllä olisi kuinka selvänä mielessä. Olen monesti miettinyt että pitäisi olla vihko ja kynä aina yöpöydällä ja jos edes muutaman sanan kirjoittaisi yöllä ajatuksista ylös niin ne ehkä muistaisi vielä aamullakin :)