2010-09-29

Tanssimaan. Vihdoin.

Tänään pääsen vihdoin ja viimein taas kuntoilemaan. Ja vieläpä kokeilemaan ihan uutta BodyJamia. Kyllä nyt kelpaa. Saa nähdä miten tuo kolmen viikon tauko vaikuttaa, jaksaako sitä tehdä mitään. Tokihan olen pyöräillyt töihin melkein päivittäin. Siinä edes vähän saanut liikuntaa.


Ja pienenä vinkkinä. Mtv3 alkaa esittämään sitcom sarjaa The Big Bang Theory (Rillit Huurussa) aivan alusta tänään klo 00.35. Ehkä vähän huono aika, mutta digiboxin voi laittaa tallentamaan. Nörtti huumoria ja Jim Parsonsia kannattaa katsoa. Ihan loistava sarja.
Ja jos jollain on hyviä hotellivinkkejä Pariisiin,
niin otan mielelläni vastaan.
Aina ei nimittäin voi mennä samaan hotelliin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli juuri 3. kausi postissa eilen ;O) Ja nyt 2 päivää meneekin Sheldonin seurassa!

bubble kirjoitti...

Pitääpä yrittää muistaa laittaa nauhalle :)

Ihanaa, että pääset taas urheilemaan! Se on tauon jälkeen aina niin mahtavaa, vaikka toisaalta myös aika hengästyttävää ;D Koita selviät, nopeasti kunto taas siitä nousee :)

Itse aion huomenna mennä treeneihin. Vähän jänskättää mitä jaksaa, vaikka taukoa onkin ollut vaan reilu viikko. Kolme tuntia rääkkiä kuitenkin huomenna taas luvassa.

piparminttu kirjoitti...

BodyJam oli mulle niin kamalaa, että meinasin lähteä kesken pois! Liian vaikeeta, liian nopeeta ja siitä seuraa turhaantuminen täällä päin :D
Mutta kaikki muut näytti suht onnellisilta, joten totesin, että vika on mussa eikä lajissa..

Suvi kirjoitti...

Mikaela, sun ansiosta laiton kerran Big Bang Theory maratonin tallennukseen. Ja sehän oli oikein hauska sarja. Nyt pitää sitten katsoa toiseen kertaan.

Bubble, eilen kävin BodyJamissa. Ja kyllä oli mukavaa. Pitkästä aikaa. Uusi ohjelma vähän kyllä sai askeleet välillä sekasin, mutta eihän se mitään. Kunhan jotenki vetää liikkeet. Ihmeen hyvin jaksoinki.

Piparminttu, BodyJamissa kannattaa käydä ainakin kolme kertaa (samoin kuin muissakin LesMills tunneilla) ennenkuin hylkää kokonaan. Liikkeet oppii sitten vasta edes vähän. Itse tykkään tuosta kyllä kovasti.

Marika kirjoitti...

Kiva että olet päässyt kuntoilemaan sairastelun jälkeen ja kokeilemaan uutta jamia! :)

Minäkin olen jamin puolestapuhuja ja samaa mieltä, uutta lajia pitäisi kokeilla aina muutaman kerran, sitten vasta tietää millaista se oikeasti on. Minä hurahdin siihen jamiin, vaikka käsien ja jalkojen koordinaatio on mulle aika vaikeaa välillä. Mutta se tunne kun ne liikkeet sitten meneekin niinkuin pitää, se on tosi mahtavaa! Ja ehdottomasti kannattaa mennä sinne eturiviin jamitunnilla! Silloin voi seurata ohjaajan liikkeitä ja pysyy aivan eri tavalla mukana kuin toisten takana.

Suvi kirjoitti...

Ja varsinkin tuollaisia tunteja, missä on paljon kuvioita, kannattaa kokeilla useampaan kertaan, ennenkuin päättää tykkääkö niistä vai ei. Muistan ensimmäisen BodyStepin, ja ajattelin kyllä että sinne en toiste mene. Nyt se on yksi suosikeistani. Ja juurikin siellä eturivissä näkee ohjaajan liikkeet parhaiten. Aivan taakse on melko turha mennä.

Kyllä liikunta on mukavaa.

Nora of Alusvaatteet Verkkokauppa kirjoitti...

My problem with TBBT is that the first season it was really great and funny. And then it is become mainstream with mainstream joke... so not anymore funny for scientifist or nerd. Also the storyline became really bad. Now with this season it starts to become again more or less good.