2010-09-09

Viihdettä

Syksyn tullen tekee mieli käpertyä sohvan nurkkaan ja lukea hyvää kirjaa teetä juoden. Kävinkin siis kirjastossa hakemassa muutaman kirjan itselleni, kasa musiikkia tuli myös kotiin mukana. Ja elokuviakin on tullut nautittua. Tässä muutama viimeviikkoina katsomani. Ja oletteko muuten huomannut IMDb uuden ulkoasun. Täytyy hieman totutella siihen, joka tapahtuu kyllä melko varmasti nopeaa kun sivuilla käyn päivittäin.


The Ghost Writer (2010). Ohjaus Roman Polanski ja pääosassa Ewan McGregor ja Pierce Brosnan. Hyvin kaunis trilleri. Jäänitystä tässä ei hurjasti ollut, ja oli hyvin lähellä että elokuva olisi ollut tylsä poliittinen trilleri, mutta jokin elokuvassa sai pidettyä mielenkiinnon. Ehkä se oli se kauneus, värisävyt, maisemat ja erinomaisesti näytellyt Ewan McGregor ja hänen rooli. Sivuosassa näytellyt Kim Cattrall yllätti myös positiivisesti. Myös Olivia Williams esitti hyvin katkeran vaimon roolia. Erityishuomio aivan upeasta talosta merenrannalla. Sellainen työhuonen kelpaisi minullekkin. Tämä kannattaa katsoa.

Remember Me (2010). Ohjaus Allen Coulter ja pääosassa Robert Pattinson ja Emilie de Ravin. Mukavan lämmintunnelmainen pieni elokuva. Jotain samaa oloa kuin elokuvassa Uncertainty. Tykkäsin erityisesti Emilie de Ravinista, vaikka kaikkihan tietää kyllä miksi tämän katsoin (Robert Pattison). Ehdottomasti katsomisen arvoinen.


Rollr Girl (2009). Ohjaus Drew Barrymore ja pääosassa Ellen Page. Odotin tämän olevan hauskempi ja menevämpi, mutta olikin melko rauhallinen nuoren tytön karvutarina draama, perinteisesti äidin hyväksyntää hakeva. Tunnelmaltaan kyllä kiva. Parasta oli sivuosaa esittävä Juliette Lewis.


Exän jäljillä (2010). Ohjaus Andy Tennant ja pääosassa Gerard Butler ja Jennifer Aniston. Ei niin hauska eikä niin romanttinen kuin romkomit yleensä. Eikä henkilökemiatkaan ollut oikein kohdillaan pääparin osalla, jokin tökki vähän. Jennifer Aniston josta yleensä pidän, oli jotenkin liian muovisen ja varovaisen oloinen koko ajan. Gerard Butler oli sellainen kuin yleensä, mutta ennemmin katsoisin häntä toimintaelokuvissa. Aivan ok elokuva joka ei ärsyttänyt, mutta ei nyt aivan hurjasti kyllä viihdyttänytkään.

The Lost (2006). Ohjaus Chris Sivertson ja pääosassa Marc Senter. Melko omituinen pieni elokuva. Pääosa oli hyvin häiriintynyt nuori, mutta sekopäisyys sopi hänelle. Välillä elokuvassa oli hienoja leikkauksia. Ja tunnelma oli koko ajan ei jännittynyt eikä pelottava, mutta mukava (jos siis tällaisesta kauhu/trilleristä niin voi sanoa). Mukavaa vaihtelua massiivisten elokuvien jälkeen.

Ei kommentteja: