2010-09-26

Tunnustus

Sain tällaisen tunnustuksen Marikalta Päiväni Murmelina blogista. Kiitos siitä oikein paljon.Mukana oli ohjeet, jotka menee näin:

1) Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle

2) Kerro 3 asiaa, joita rakastat

3) Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.


Ensimmäisen tunnustuksen saa Twilight colan Bubble. Bubblelta saa hyviä musiikkivinkkejä ja voi lukea keikkajuttuja (joihin ei itse pääse). Muttä löytyy blogista paljon muutakin mukavaa ja mielenkiintoista, sisustusta, valokuvia, elokuvia ja videopätkiä.


Toisen tunnustuksen saa Mikaela Geek Is New Black blogista. Hänellä on hyvä huumori, paljon elokuvajuttuja, nortti poikia ja myös matkajuttuja. Asenne on aika kohdallaan.


Kolmannen tunnustuksen saa Päivi Elokuvablogi.comista. Hänkin on elokuvien suurkuluttaja, kuten minä. Häneltä saa lukea erittäin hyviä elokuvajuttuja.


Neljäs tunnustus menee Piparmintulle Karamellimaahan. Hänellä on blogissa paljon kaikenlaista mielenkiintoista, taidetta, käsitöitä, vaatetuunailuja, kirpputorilöytyöjä ja arkea.


Ja viidennan tunnustuksen saa Mielikuvittelija Elämää eteisessä blogista. Hänellä on mitä hienoimpia sarjakuvia, piirrustuksia, valokuvia ja myös rakkaus elokuviin. Omaa myös hyvän huumorin.


Kolme asiaa joita rakastan. Menen nyt tällaisella keveällä linjalla, enkä mieti syvällisiä.


Rakastan elokuvia. On ihana uppoutua muutamaksi tunniksi johonkin aivan eri maailmaa. Ihailla komeita ja lahjakkaita näyttelijöitä. Nähdä hienoja tarinoita.


Rakastan Pariisia. Kävin siellä ensimmäisen kerran kesällä 2008, ja rakastuin siihen aivan heti. Ihana tunnelma, kauniita katuja ja paljon nähtävää. Montmartre, Latinalaiskortteri, Louvren sisäpiha ja Tuileriesin puisto ja kuljeskelua kaduilla. Niin paljon katseltavaa, että tuskin siihen koskaan kyllästyy.


Rakastan myös hyvää musiikkia. Ilman musiikkia ei voisi elää. Autoa on kamala ajaa ilman musiikkia. Lenkillä ei voi käydä ilman musiikkia. On hyvin vaikea tanssia ilman musiikkia. Eikä jumpallakaan olisi kovin energistä ilman musiikkia. Joskus on ihana vain istua nojatuoliin, sulkea silmät ja kuunnella (mielellään melko isolla äänenvoimakkuudella) musiikkia kaikessa rauhassa, ilman häiriöitä (lapset ja mies siis ulkona). Rakastan siis musiikkia.Tässä vielä se valokuva josta pidän. Koneeltani löytyy niin valtava määrä kuvia, että on todella vaikea valita niistä yksi. Tämä kuva on otettu Pariisissa kesällä 2008. Kuvassa on tuntematon tyttö Louvren lasipyramidin suihkulähteellä. Aurinko on laskemassa, mutta kaikkialta hehkuu vielä päivän lämpö. Ja lapsi näyttä olevan onnellinen. Kanunis kuva mielestäni.


Lopuksi vielä pienenä vinkkinä.

Tänään tulee ihana ysärileffa Reality Bites telkkarista.

MTV3 klo 14:35.

9 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Ooh, kiitos! ^___^

Ja jee, Reality Bites <3

piparminttu kirjoitti...

Kiitos!
Tuo valitsemasi kuva on kyllä todella kaunis. Ainesta vaikka julisteeksi tai suurennokseksi seinälle!

Marika kirjoitti...

Minustakin tuo Pariisin valokuva on kuin postikortista! ;) Aivan uskomattoman kaunis.

Jotenkin sinun blogista olikin aistittavissa tuo rakkautesi Pariisiin :) Kommenttisi tuosta musiikista oli kuin omasta suustani (tai näppäimistöltäni tässä tapauksessa). Onneksi meillä poikani kuuntelee musiikkia kovalla nykyisin ja hän etsii jatkuvasti uusia kappaleita (ja hänellä on aikalailla sama maku musiikin suhteen), joten hiljaisuudesta ei tarvitse kotona useinkaan kärsiä ;)

Mielikuvittelija kirjoitti...

Kiittää ja kumartaa.
(Ja hyräilee Cherry cherry ladyä... Damn! ;)

Suvi kirjoitti...

Tuo kuva onkin seinälläni suurennoksena, parin muun pariisi aiheisen kuvan kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ;O) Aika ihq!!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiitokset Suvi :) tällaiset aina lämmitää mieltä! Ihanan tunnelmallinen kuva - nyt kun itsekin tietää ihan konkreettisesti mistä tuo on :)

Suvi kirjoitti...

Päivi, olitkin siellä Pariisissa. toivottavasti oli ihana reissu.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Tää on kyllä ihana kuva! Multa löytyy kuvia ihan samaisesta paikasta ja myös eri vuorokaudenaikoina otettuina. Ihana paikka, ihana kaupunki! Kerran olen käynyt ja toivon joskus pääseväni vielä uudestaan!