2008-11-14

Joulukortti värkkien haku reissulla

Käytiin pojan kanssa joulukortti tarvike ostoksilla. Hän oli kovin innoissaan askartelu jutuista. Voi siis olla, että huomenna on joulukortti talkoot.


Samalla reissulla kävin koittamassa uusia silmälaseja. Olen jo kauan siirtänyt uusien hankintaa, sillä pidän näistä nykyisistä paljon, eikä vanhoihin kehyksiin oikein kannata laittaa uusia linssejä. Eilen kuitenkin huomasin teeveetä katsoessa, että joutuu siristelemään niin paljon, että pakko ne uudet lasit on hankkia. Löysin kyllä tosi kivat lasit. Ens viikolle sain ajan näöntarkastukseen.


Uunissa paistuu jonkinlainen possun paisti. Sen kanssa olis tarkoitus syödä perunoita ja porkkanalaatikkoa. Salaattia unohdin ostaa, mutta onneks on kurkkua ja tomaattia. Nyt vain ootellaan, että paisti on valmis.


Tässä kuva, joka ei liity mitenkään tähän päivään. Vaikka toki nappi on vieläkin ompelematta tytön housuihin. Mutta saa ollakkin, nyt en jaksa ommella.


4 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Wonderful picture! I love your creations!!! Have a nice weekend.

Anonyymi kirjoitti...

Ootko koskaan ollut koulussa? Kirjoitat _todella_ huonoa suomea. Opettelisit yhdyssanat..

Eilonwy kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!

Eilonwy
http://www.luomulaakso.blogspot.com/

Suvi kirjoitti...

Thanks! Hienoa että jotku pitää kuvistani.

Ja olen kyllä kouluja käynyt, mutta aikaa siitä taitaa olla 6-7 vuotta. Ja tämän blogin tarkoiteuksena ei ole olla mikään äidinkielen blogi. Ja tiedän että kirjoitukseni ei ole lähelläkään täydellistä. Kiitos silti tiedosta.