2008-11-17

Jouluverhot

Tänään käytiin äisin kanssa kaupungilla verhokankaita katsomassa. Löysin keittiöön kivan joulun ajan verhokankaan. Ompelin sen sitte verhoksi heti kotiin pästyäni. Hintaa kankaalla oli n. 7€. Pitsiset verhonpidikkeet on jo edesmennyt mummuni joskus virkannut. En ole niitä ennen raaskinut käyttää, mutta tähän se sopi niin nätisti.Löysin myös kauan etsimäni joustovyön 10 eurolla. Oli kyllä aika kallis, mutta en ole kirppiksiltä millään löytänyt, niin pakko oli ostaa kaupasta. Ja onhan se monikäyttöinen. Paita on viimeviikolla kirppikseltä ostettu Filippa K neule, joka maksoi 5€. Se oli alkujaan beige, mutta värjäsin sen tummanharmaaksi. Kokokin on aivan liian suuri, mutta tuon vyön kanssa se on hyvä. Hiansuihin täytyy kyllä laittaa kuminauhat.
Nyt kun lunta on tullut, piti varastosta kaivaa ihanan lämpimät nahkasaappaat. Olen ostanut ne muutama vuosi sitten kirpparilta kuudella eurolla.1 kommentti:

piparminttu kirjoitti...

Ihanat nuo verhot, ja virkkaukset täydentää niitä tosiaan oivasti!
Hieno myös tuo villatakki. Että joku jaksaakin tuunata kirppislöytöjä! Minä en aina nää kirppisvaatteiden mahdollisuuksia, jos ei ole just hyvä ja suoraan pitoon, niin sinne jää.