2008-11-26

Silmälasien hakumatkalla

Aamulla tuli tekstiviesti, että uudet lasit saa hekea. Käydään ne heti ruuan jälkeen hakemassa. Sitten olis tarkoitus mennä mummulle ja pappalle. Otan joulukortti jutut mukaan, niin voin niitä siellä sitten tehdä jos huvittaa. Illalla pitäis vielä kaydä kaupassa, kun kaapissa ei ole maitoa.


Olen keräillyt kaikenlaisia pieniä kauppajuttuja lapsille. Eilen annoin ne heille. Alkoivat heti leikkimään kauppaa. Melko halvoilla ja pienillä jutuilla saa lapset iloisiksi. Ei tarvi välttämättä sitä lelulehden kalleinta ja suurinta juttua. Hyvä näin.


2 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Hieno idea kerätä noita pakkauksia lapsille. Ei tosiaan tarvitse mitään muovileluja, lapsilla on kuitenkin niin vilkas mielikuvitus. Hyvin sitä on itsekkin kaikenmaailman kepakoilla hevosta leikitty.

Mistäs ostit prillit ja paljonko kustansi? Pitäis itsekin uusia.

Suvi kirjoitti...

Tuntuu että nykyään lapsilla pitää olla vaikka mitä. Ennen sitä saatiin yks My Little Pony jouluna ja se riitti, nykyään nekin myydään paljon suuremmissa paketeissa ja lähes aina on mukana vielä jotanin erikoista, esim pikkuponi tai jotain. Voi voi voi...

Lasit on Nisseniltä. Ja maksoi 400€ kahdet lasit. Liian kalliit, mutta siellä saa maksaa korottomissa erissä puolenvuoden ajan.