2008-11-19

Kotipäivä

Tänään olen ollut kotona koko päivän. Tarkoitus oli mennä mummulle ja pappalle, mutta mummu olikin tulossa kaupunkiin asioille. Mennään sitte vasta viikonloppuna käymään siellä. Illalla kävin kävelylenkillä naapurin kanssa.


Jo pitkän aikaa on ollut aikomus siivota vaatekaappi ja laittaa käyttämättömät vaatteet huuto.nettiin myyntiin. Tänään sain perkattua ja kuvattua kaikki vaatteet, mutta vain puolet sain laitettua myyntiin. Pitää jatkaa urakkaa sitten huomenna.


Miten ihmeessä voi olla niin peljon sellaisia vaatteita joista kyllä tykkää aivan hitvittävän paljon, mutta ei jostain syystä koskaan käytä. Tai jos vaate päälle asti päätyy, niin viimeistään ovella lähdössä käy sen vaihtamaan pois päältä? Nyt otan itseäni niskasta kiinni, enkä tee näitä vierhe ostoksia enään. Olen kyllä muutenkin nykyään paljon terkempi kaikken ostosten suhteen. Onneksi osten paljon käytettyjä vaatteita ja tavaroita, luontoa ja kukkaroa ajatellen.


Poika ja hänen tekemä naamari.
Eilen katsoin elokuvan Catch & Release. Melko kehno romanttinen komedia vuodelta 2007. Onneksi Juliette Lewis tuli mukaan elokuvaan noin puolessa välissä. Se nosti ainakin vähän pisteitä. Hyväntuulinen, mutta jätti aika kylmäksi.


Ei kommentteja: