2009-01-12

Australia

Kävin äsken katsomassa elokuvan Australia. Pääosassa Hugh Jackman ja Nicole Kidman. Visuaalisesti erittäin kaunis elokuva ja myös tarina oli kaunis. Ja vaikka elokuva oli tehty lähes kolmetuntiseksi, ei mielestäni siinä ollut mitään ylimääräistä. Elokuva sai aikaan niin kylmiäväreitä kuin kyyneleitäkin, ja molempia hyvässä mielessä. Ehdottomasti suosittelen katsomaan, ja vielä teatterissa jos siihen on mahdollisuus.


Kuvat on täältä ja täältä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja onhan tämä sellainen leffa joka tulisikin nähdä isolta kankaalta. Voin kuvitella miltä tämä tv-ruudussani näyttäisi..

Suvi kirjoitti...

Onneks menin vaan. Vaikka vähän harmitti kun piti katsoa teatterin pikkusalissa, joka on aivan surkea. Meillä täällä kun ei ole yks leffateatteri, ja sekin on kuulemma konkurssin partaalla. Toivottavsti joku ketju ostais sen, niin ei tarvi naapurikaupunkiin elokuviin ajaa.

Sari kirjoitti...

Ihana elokuva!!! Mä kävin katsomassa tämän leffan joku aika sitten ja vaikka olikin melko pitkäkestoinen, ei ollut mitään vaikeuksia katsoa tarinaa silmät jumiutuneena valkokankaaseen. Siitä pitivät huolen parivaljakko Kidman ja Jackman sekä ihana suklaasilmäinen aboriginaalipoika ;-) Tää leffa on pakko saada myös itselle, heti kun tulee myyntiin! Kestää katsoa useammanki kerran.

Suvi kirjoitti...

Se pikkupoika oli kyllä suloinen. Ja elokuva oli aivan loistava. Varmasti voi katsoa useamman kerran, joten joutuu ostamaan ehdottomasti.