2009-01-11

Leatherheads

Eilinen elokuva oli viimevuonna ilmestynyt Leatherheads. Pääosassa George Clooney ja Renée Zellwegger. Lämminhenkinen komedia 20-luvun tunnelmissa. Hyvänkuuloista musiikkia ja hienoja asuja. Ja George Clooneytähän nyt katsoo ihan mielellään.


7 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Kuinkas kummassa en olekaan kuullut tällaisesta leffasta. On tainnut ilmestyä suoraan dvd:lle. Kuulostaa kuitenkin hyvältä! 1920-luku on mun lempparivuosikymmen 30- ja 50-lukujen kanssa.

Suvi kirjoitti...

Voi olla, että on julkastu vain dvd. Filmtownista se ainakin löytyy. Pidän kans kovasti tuosta 20- ja 30-luvun tyylistä.

Suvi kirjoitti...

Tuon elokuvan nimi taisi olla suomennettu "Pää kolmantena jalkana". Vaikka en hirveän hyvä kielissä olekkaan, niin tykkään silti aina alkuperäisistä nimistä enempi.

piparminttu kirjoitti...

Meillä päin löytyy vain Makuuni, mutta täytyypä joskus käydä tutkailemassa heidän valikoimiaan. Blogissani on sinulle muuten meemihaaste!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Hei!

Piipahdin blogissasi ja tykästyin kovasti :D Kiva tunnelma täällä ja tulen varmasti uudestaankin!

Aivan ihanaa tuo sinun pätkäsi Travisista! Olin näköjään unohtanut sen tyystin tuonne levykokoelmaani jo joksikin aikaa, mutta nyt laitoin sen heti soimaan koneelleni!!

Hyvää alkavaa viikkoa :D

Christina kirjoitti...

Minullekin kyseessä taitaa olla ihan uusi tuttavuus, en ole kuullutkaan koko leffasta aikaisemmin. Tosin nyt kiinnostuin kovastikin ja voikin olla, että kyseinen leffa lähtee mukaan seuraavalla makuuni-reissulla. Kiitos vinkistä! :)

Suvi kirjoitti...

Kiva että uusiakin lukijoita löytää tänne. Tervetuloa.