2009-01-18

Touhukasta

Eilen vietettiin hauskuuspäivää ystävien kanssa. Ja samalla juhlittiin vähän synttäreitäni. Sain serkultani tämän ihanan paidan lahjaksi. Paras juttu paidassa on se, että serkkuni on itse painanut kuvion selkäpuolelle. Paita on ihana.


Neule- Folia (uniikki painatus)
Hame- Vero Moda


Ajatuksena oli askarrella jonkinlaiset kirjat, joten käytiin niihin etsiskelemässä tarvikkeita kaupungilta. Käytiin myös syömässä kiinalaisessa ravintolassa. Ja kyllä oli herkullista.
Kotimatkalla kierrettiin vielä Anttilan kautta. Löysin Buffyn 2. tuotantokauden hintaan 24€. Enään puuttuu ykkös kausi hyllystä. Päätön ratsumies oli myös halvalla, joten seki piti ostaa. Ja levyalesta löytyi Musen Hullabaloo (4€).
Pikkukaupasta napattiin vielä herkkuja mukaan ja mentiin serkkuni asunnolle askartelemaan. Aivan ei saatu kirjoja valmiiksi, joten toinenkin mukava askartelupäivä on tiedossa. Oli oikein mukava päivä taas.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Todella hieno paita ja painatus!

Suvi kirjoitti...

On ainakin uniikki paita nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Sulle on haaste blogissani ;O)

MiaO kirjoitti...

Onnittelut syntymäpäivän johdosta Suvi! Lahjasi on upea! Vau! Onko serkkusi suunnitellut itse kuvionkin? Ja näyttääpäs tutunnäköiseltä tuo ruokapöytä. Arvasin jo pelkän kuvan perusteella, että kävitte kiinalaisessa. :P

Suvi kirjoitti...

Kyllä on suunnitellut itse kuvion. On kiva saada tuollaisia lahjoja.

Sooloilija kirjoitti...

Persoonallinen pusero, kaunis.
Ja Onnea synttäreidesi johdosta!

Olisi kiva nähdä myös ne kirjat, joita askartelitte. Mitä niihin tuli? Minkälaiset materiaalit? jne.

Suvi kirjoitti...

Kirjojen tekoa jatketaan vielä. Itselläni lähinnä koristelin vain sivuja, ja tarkoitus olis laittaa valokuvia sekaan. Laitan niistä, tai ainakin omastani sitten kuvia kun on valmis.