2009-01-19

Lisää asioita minusta

Sain haasteen Mikaelalta. Vaikka olen kyllä tehnyt vasta samanlaisen, niin koitan keksiä lisää asioita minusta.


1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up


1. Käyn kuntosalilla/jumpassa 3 kertaa viikossa. Olen tehnyt niin kahden vuoden ajan. Ennen joulua pidin 3kk tauon (ja sen kyllä huomaa vaatteiden kireydestä), koska kyllästyin touhuun ihan täysin. Nyt on taas intoa.


2. Mulla ei ole lähes koskaan jano. Saatan illalla huomata, että en ole juonut kokopäivänä muuta kuin ruoan kans maitoa. Yritänkin pitää vesipulloa kotona aina lähettyvillä, että huomaisin juoda.


3. Lemppari tv-sarjani on Buffy the vampire salyer ja Frendit. Olin ennen tosi ennakkoluuloinen Buffyä kohtaan, mutta serkkuni näytti/pakotti katsomaan pari jaksoa (Hush ja Something Blue) ja ihastuin sarjaan heti. Katsoin viime keväänä kaikki tuotantokaudet peräjälkeen noin kahdessa kuukaudessa. Suosikki hahmo on Spike.


4. Osaan tehdä remonttihommia. Tapetoida, asentaa laminaattia, rakentaa puutavarasta jne. Minä olen meidän perheessä yleensä se, joka asentaa lamput ja tekee remonttihommat. Toki mies on apuna pyydettäessä, ja hän laittaa aina katto/lattilistat (koska inhoan sitä hommaa).


5. Luulen, että olen syntynyt oikesti jonnekkin Etelä- tai Keski-Eurooppaan. Ja on tapahtunut virhe, kun minut on laitettu syntymään näin pohjoiseen.


6. Pelkään pimeää.


Haastan Marin, SnowFairyn ja Juanitan. En haasta nyt enempää, koska tämä näyttää kirtäneen jo lähes kaikilla.

4 kommenttia:

juanita kirjoitti...

kiitos suvi haasteesta, :) lupaan paljastella ja mitä pikimmiten. p.s. ihan mahtavia (jää)merimaisemakuvia sulla aiemmassa postauksessa!

Suvi kirjoitti...

Kiva kun pidit kuvista.

Mari kirjoitti...

Haaste suoritettu. ;) Joko Ansku on lukenut sen kakkoskirjan loppuun? :D

Suvi kirjoitti...

Joo on se sen lukenu ja varmaan kolmannenki.