2009-01-08

Kirppisostoja eiliseltä

Kävästiin eilen kirppiksellä. Löysin tytölle kivan Benettonin tikkitakin (3€), ja kunnosta päätellen tämä oli käyttämätön. Vielähän se on liian iso, mutta onneks kaapissa on tilaa säilöä näitä kirppis ostoja. Ainakin toistaiseksi.
Nämä Vero Modan puolihousut (5€) vai mitkä ne nyt on, näytti myöskin uusilta. Aluksi kun tällaisia alkoi tulemaan katukuvaan, en pitänyt niistä ollenkaan tai en ainakaan itselle osannut ajatella. Mutta nyt ne on alkanut tuntumaan kivalta. Ja koska halvalla löysin, niin päätin ostaa. Näissä on kiva tummanruskea ruutukangas ja kivoja yksityiskohtia paljon.
Ja sitten löytyi urheiluvaatteita. Peak Performancen kuoritakki, Adidaksen verkkarit ja Lacosten lenkkarit. Yhteensä nämä kaikki oli 45€. Aika paljon kirppis ostoiksi, mutta kaikki oli uudenveroisia. Ja ainahan on hyvä, jos jotain löytää käytettynä, eikä tarvi uutta ostaa. Nämä kaikki tulee kyllä kovaan käyttöön.4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Tuo on muuten totta, että ensin joku muotisysteemi voi tuntua, että enhän minä kyllä ikinä tuollaista itselle vaikka maksettais.. Mutta sitten silmä tottuu ja juttu ei enää tunnukaan huonolta idealta. Hyviä löytöjä!

Suvi kirjoitti...

Mulla käy lähes kaikkien juttujen kans noin. Sitten kun ne on jo vähän mennyt ohi, niin itse ne huomaan. Mutta ei se haittaa mitään. Pidän päällä sitä mistä tykkään ja mikä tuntuu hyvältä.

Ilona kirjoitti...

Urheiluvaatelöytösi ovat todellisia löytöjä, vaikka kirppishinnoiksi kyllä aika kalliita. Mutta kun ovat uudenveroisia, voi aina ajatella, että kaupassa olisi saanut maksaa ainakin triplasti jo yhdestä...

En ole tainnut muuten kommentoida tänne ennen. En ole kauaa lukenutkaan. Kun löysin tänne, ihastuin heti blogisi nimeen!

Suvi kirjoitti...

Ilona, kiva että löysit tänne. Nuo vaatteet oli tosiaan erittäin hyväkuntoisia, muuten en olis niistä niin paljon maksanut. Ja olishan ne kaupassa aikasta paljon kalliimpia.