2009-01-30

Punainen laukku

Kävin eilen kirpparilla. Löysin lapsille Kummitusjuna lautapelin ja itselleni matkalukun (tai oikeastaan miehelle, koska mulla on hieno violetti laukku). Laukku oli vain 12€. Vähän siinnä oli mustia tahroja, mutta voi hyvin lähteä verhoilupesulla irti. Tuo on sellanen perässävädettävä malli, rattaat alla. Saa lihotettua tuliaisia varten. Eikähän tuolla muutaman matkan tee.
Illalla kävin viellä serkulla teellä. Hän on lähdössä Kööpenhaminaan muutamaksi päiväksi, joten ei keretä viikonloppuna nähdä ollenkaan. Oli taas oikein hauska ja piristävä ilta.

2 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Näpsäkkä laukku!
Ostin viime talvena vedettävän laukun, vaikka hinta hiukan kirpaisikin silloisessa rahatilanteessa (vaikka ei paljon ollutkaan). Olen kiitellyt itseäni siitä useammankin kerran, tuommoisella laukulla on niiiin näppärä reissuta!
Ei tarvitse raahata mukana reppua, käsilaukkua ja kangaskasseja, kun kaikki menee matkalaukkuun (joka on onneksi myös sitä kokoa, että menee käsimatkatavaraksi lentokoneeseen).

Suvi kirjoitti...

Sain joululahjaks violetin lähes samanlaisen. Ja nyt on sitte toinenkik. Jos menee reissuun, niin on molemmille oma laukku. Eikä tarvi aina olla lainailemassa. (Aivanko matkustettais paljonki. No ens kesänä ainaki yks reissu tehään.)