2008-12-26

Houkutus paketissa

Aattoilta vietettiin perinteisesti mummulla ja pappalla isin, serkkujen ja tätien sekä heidän perheidensä kanssa. Lahjoja annettin ja niitä saatiin. Tunnelma oli mukavan kotoisa. Ja huomatkaan tuvan umpimatot. Vanha perinne mitä ilman joulu ei tule mummulle ja pappalle.
Itsekkin oli ollut vissiin kilttinä, kun muutaman kauniin paketin sein.
Serkkuni oli lahjonut minua Twilight-sarjan ensimmäisellä osalla. (Ja kyllä, suomenkielisellä versiolla, sillä kielitaitoni ei ole lähelläkään sitä, että voisin alkuperäisellä kielellä lukea tämän.) Joulupäivä menikin mukavasti kirjaan uppoutuneena. Isi kävi iltasella kylässä. Sen ajan olin lukematta. Mitään muuta en kyllä sitten tehnyt. Luin vain. On ihana uppoutua kirjaan niin, että muu maailma katoaa. Ja onneksi miehellä on lomaa, että pystyin näin tekemään. Muuten lapset olisi jäänyt ilman ruokaa.


Tässäpä hehkeä kotoasu...
Pakko kyllä vähän hehkuttaa. Ihan loistava tämä Stephenie Meyerin Houkutus kirja. Tosi koukuttava. Fantasiaa ja romantiikkaa. Siis loistavaa. Lukekaa, lukekaa, lukekaa. Huomenna suuntaan kaupungille etsimään seuraavia osia tähän sarjaan. Toivottavasti löytyy.2 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Taitaa olla joku länsisuomalainen tapa tuo lattian "kokomatoitus"? En ole ainakaan täällä itärajalla tuommoiseen törmännyt. Mukavan näköistä.

Saanko muuten lisätä blogisi seurattavien listaani? Siitä on niin näppärä katsoa kuka on päivittänyt..

Suvi kirjoitti...

Oikein ennenennen vanhaan oli lattiat tosi kylmät ja varmaan tapa on siitä lähtösin. Yhtenä jouluna mummu tosiaan yritti olla ilman umpimattoja, mutta eipä se joulu oikein tullu. On ne kyllä kivan lämpösen oloset ja kodikkaat.

Ja saa toki lisätä listaan tämän blogin.