2008-12-18

Kuusi tupaan

Tänään kannoin kuusen sisälle. Aiemmin päivällä siivosin. Nyt sisällä tuoksuu ihanan jouluiselta, kuusi ja hyasintit. Joulukoristeet meillä on punaisessa isosossa laatikkossa jonka olen saanut kummitädin perheeltä joskus joululahjaksi. Kuuseen ei tule meillä kovin paljon koristeita. Kynttilät, pallot ja hopeisia nauhoja. Ja latvaan erittäin vanha tähti.


Illalla oli vielä pojan kerhon joulujuhla kirkossa. Poika sai esittää itämaan tietäjää. Oli kovin ylpeä siitä, ensimmäisestä roolisuorituksestaan.7 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Kiitos kommentoinnista blogissani, ja kiitos myös siksi että näin löysin blogiisi :) Aivan mahtavia kuvia olet ottanut, nuo talvimaisema kuvat jäävät varmaan uniinkin pyörimään. Saanhan laittaa blogisi omalle blogilistalleni?

Suvi kirjoitti...

Saa laitta listalla tietenki.

Kun noita maisemakuvia otin, oli ilma aivan ihana. Toivottavasti saatais jouluks samanlaista. Kyllä talvella on vaan kaunista, kun on oikeanlaiset kalit.

Suvi kirjoitti...

Siis oikeanlaiset kelit, ei kalit...

Gemma kirjoitti...

Ihanan tuuhea ja jouluinen tuo kuusi ! :)

piparminttu kirjoitti...

Tosi kaunis kuusi teillä! Ja teidän kotona näyttää muutenkin kivalta, kivaa kun pääsee kurkistelemaan :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos! Kuusi on kyllä minunkin mieleen. Tuuheus on tärkeintä, läpi ei saa näkyä. Tänäjouluna on toinen kerta kun on osto kuusi. Aiemmat joulut on haettu pappan mehtästä kuusi, mutta nyt alkaa kaikki olla jo niin isoja, ettei meille sovi sisään. Ja onhan niistä metsistä haettu jo monet vuodet kuusi, että alkaa muutenkin olemaan sellaiset nätit yksilöt vähissä.

rau kirjoitti...

ihana kuusi, kaunis kun se on alhaalta noin leveä! meillä kuuset on korkeita ja kapeampia, tuo näyttää ihanan kotoisalta :>