2008-12-19

Kasausta

Piparkakkutalot on saatu kasaan. Tomusokeri unohtu ostaa, joten lunta ei nyt sada meidän talojen päälle tänä jouluna. Pienempi talo vietiin mummulle ja pappalle ilahduttamaan heidän joulua. Itse taidetaan kyllä osallistua syömiseen sitten myöhemmin.4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Me yritettiin joku joulu siskon kanssa kasata tuommoista muumitaloa. Hermohan siinä meni ja sokeria paloi! Peitettiin kaikki sokerikuorrutteella, ja hyvältähän se sitten onneksi maistui..

Suvi kirjoitti...

Ennen tein kiinnitys massan itse tomusokerista ja vedestä. Siinä meni hermot, kun oli niin hankala laittaa. Tänävuonna ostin valmista sokerikuorutusta, ja sillä sain oikein hyvin tehtyä. Jähmettyi just hyvässä ajassa.

Ihmeen hyvin sain pidettyä kakun (ja hermot) kasassa tänävuonna.

piparminttu kirjoitti...

Me on kiinnitetty aina sulatetulla sokerilla. Sinä vuonna yritettiin tuota kaupan sokerikuorrutusta, mutta sulaan sokeriin tottuneelta se kuivui liian hitaasti. Ja sittenhän sitä yritti yhdistää liian montaa palaa kerralla ja soppa oli valmis..

Suvi kirjoitti...

Sokerin sulatus pelottaa mua niin, että en oo siihen vielä ryhtyny. Muistan kun pinenä tätin ja serkun kans tehtiin sitä, ja se oli muka niin vaarallista. Piti olla tosi varovainen. Ehkä se hiukan vanhempana nyt hyvin onnistuis...