2008-12-13

Loskan keskellä

Päivällä kävin kaupungilla asioilla. Oli kyllä melko paljon väkeä. Onneks itse olen jo joululahjat ostan, niin ei sen takia tarvi kaupoissa kierrellä. Kirppikseltä löysin ison Arabian Karelia mukin, hintaa oli kokonaiset 1€. Löysin myös hyllyt lastenhuoneeseen, niistä kuvaa myöhemmin.
Ostin itselleni ihanan tuoksuisen vartalovoin Body Shopista. Kuivaan talvi-ihoon luulisi tämän tepsivän. Ja ripsiväri alkoi olla niin loppu, että uusi piti hommata. Ja se kannattaa näin joulunaikaan, kun samalla hinnalla saa kajalin ja silmämeikin putsarin.
1 kommentti:

Wherecan.net kirjoitti...

hi you! this is my blog (about christmas-sites ) :
http://christmas-sites.blogspot.com

you can find Christmas gifts Ideas for golfers, geeks, grandads, grandchildren, grandpa, grandmother, grandma, grandparents, age 5-14, physicians, preschool teachers, preschoolers, pre-teen boys, pregnant wife, pregnant women, pets, parents, kids, boyfriend, dad, mom, her, men, him, college students, Christmas cards, Christmas Blogger sites, Christmas myspace sites, Christmas Coloring Pages, Christmas Cookies, Christmas Craft sites, Christmas Decorations Sites, Christmas movies, Christmas movies 2008, Christmas sites for children, Free christmas cards, Free christmas sites, Top 10 christmas sites, Top christmas sites ..., And More from my blog
http://christmas-sites.blogspot.com