2008-12-05

Liisteriä


Olipas tänään ongelmallista kuvien latailua. Nyt ei sitten kuva tule.


Tänään tapetoin lastenhuoneen seinät punaisella. Tai oikeastaan vain kaksi seinää, toisiin jäi vanha vaaleansininen tapetti. Tuli vähän lämpimämmän värinen nyt. Vielä pitäis jotain uusia hyllyköitä saada sinne. Täytyypä käydä sunnuntaina niitä metsästämässä.


Aamulla naapuri soitti ja kysyi, että lähtisinkö teatteriin hänen kanssa. Hänellä oli yksi ylimääräinen vapaalippu. Käytiin hetkisitten katsomassa Kiss me, Kate musikaali. Oli oikein hauska. Ehkä en niin Anu Hälvän laulusta välittänyt, mutta muut laulut ja esiintyjät oli kyllä hyviä. Hienot lavastukset ja asut. Ja erityiseti valot oli hienot.


Eilen illalla katsoin elokuvan Sylvia vuodelta 2003. Elokuva oli riipaiseva rakkaustarina ja kertoi runoilija Sylvia Plathista ja hänen miehestään runoilija Ted Hughesista. Pääosissa Gwyneth Paltrow ja Daniel Craig. Loistavia näyttelijöitä molemmat. Varsinkin Paltrowin roolisuoritus oli mahtava. Kaikki Paltrowin elokuvat jotka olen nähnyt on hyviä. Hän on yksi minun lempi naisnäyttelijöistä. Oli myös kiva nähdä Craig herkempänä runoilijana Bondin sijaan. Suosittelen.Ei kommentteja: