2008-12-01

Silmät ristissä

Tänään on ollut kyllä niin väsyttävän pimeä päivä. Vaikka oikeasti tykkään paljon talven pimeydestä, mutta kun nyt ei ole lunta kuin vähän, niin pimeys on jotenkin niin turruttavaa. Vaikka nukuin hyvät yöunen, niin silti olen kulkenut koko päivän silmät ristissä.


Jotain sentään sain aikaiseksi väsymyksen keskellä. Laitettiin ensimmäisiä joulukoristeita paikoilleen. Tai oikeastaan lähes kaikki, kuusi jäi vain puuttumaan. Koristeita meillä on vain vähän, noin 15 kappaletta. Vaikka pidän joulusta todella paljon, en pidä ylitsepursuavasta koristelusta. Valoja on sitten enempi, mutta niitä pidän koko talven, koska ne valaisee kivasti. Laitan koristeita sen takia jo nyt, koska en voi pitää niitä kuin korkeintaan uuteenvuoteen. Sitten alkaa ahdistamaan joulu, ja kaikki on otettava pois. Joululaulujakaan en voi oikein kuunnella joulupäivän jälkeen. Mistä lie johtuu moinen. Pakko siis aloittaa hyvissäajoin joulu, että lapsetkin ehtii siitä kunnolla nauttia.

Tein myös joulukortteja ja koristelin niihin kirjekuoria.2 kommenttia:

Joviale kirjoitti...

Itsekin aloitan mieluusti Joulun tunnelmoinnin hyvissä ajoin joulukuussa, koska varsinaisen Joulun (24.-25.) jälkeen en enää halua/osaa sitä ylläpitää.

Kauniita kirjekuoria olet koristellut! :) Voisi itsekin vaihteeksi koittaa panostaa niihin harvoihin kortteihin hieman enemmän...

Suvi kirjoitti...

Osan korteista teen itse ja osan ostan. Nuo kirjekuoret on kiva koristella.