2009-11-14

Elokuvia

Pari viikkoa on melkein mennyt pelkkää Heroes sarjan ensimmäistä ja toista kautta katsoessa. Elokuvia ei ole tullut siis paljon katosttua. 3. tuotantokausi tulee myyntiin (siis suomenteksteillä) vasta joulukuun puolessa välissä, joten ehkä nyt sitten kerkeää jotain muutakin katsoa. Tässä viimeiset katsomani elokuvat.Kevytkenkäinen (2008). Ohjaus Stephan Elliott ja näyttelijöinä Jessica Biel, Ben Barnes, Colin Firth ja Kristin Scott Thomas. 20- ja 30-luvulle sijoittuva perhekriisi-elokuva. Amerikkalainen tulee miniäkisi englantilaiseen maalaiskartanoon. Loistavat näyttelijät, varsinkin colin Firth. Hienoja vaatteita, autoja ja muusiikkia. Aivan hauskaa viihdettä.The Brothers Bloom (2008). Ohjaaja Rian Johnson ja näyttelijöinä Rachel Weisz, Adrien Brody ja Mark Ruffalo. Seikkiluelokuva huijariveljeksistä. Elokuvassa on kyllä hauskuutta, hyvää musiikkia, sopivat näyttelijät ja visuaalisestikkin hienoja kohtia, mutta jotenkin elokuva on liian sekava, eikä juonessakaan ole kehumista. Vähän kaikkea. Kanattaa silti katsoa, jos ei muuta elokuvaa keksi.Silmänkääntäjä (2006). Ohjaaja Neil Burger ja näyttelijöinä Edward Norton, Paul Giamatti ja Jessica Biel. Hienon näköinen elokuva illusionistista, rakkaudesta ja petoksesta. Hyvät roolityöt kaikilla. Rauhallinen elokuva rauhalliseen iltaa.

4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Tuo Kevytkenkäinen vaikuttaa hyvältä, yritänpä muistaa sen seuraavan kerran leffaa lainatessa! (Jota tapahtuu ehkä kolmesti vuoteen..)

Suvi kirjoitti...

Siinä on sitä vanhanajan tyyliä josta tykkään. Tykkäisit varmasti siitä.

Paivi kirjoitti...

Silmänkääntäjästä minäkin tykkäsin kovin, samoin kuin suurin piirtein samaan aikaan ilmestyneestä vähän saman tyylisestä Prestigestäkin.

Kevytkenkäisen näin viime keväänä teatterissa, enkä ollut ihan vakuuttunut siitä. Täynnä hyviä näyttelijöitä, mutta eivät silti oikein saaneet eloa tuohon elokuvaan.

Suvi kirjoitti...

Prestigestä tykkäsin kyllä huomattavasti enempi, ehkä näyttelijöidenkin vuoksi.

Ja tuo Kevytkenkäinen olisi kyllä aiheensa takia voinut olla hurjasti hauskempi.