2009-11-21

Elokuvia

Tässä taas muutama elokuva. Näiden lisäksi katsoin molemmat Bridget Jonesit, ne on aina yhtä hauskaa viihdettä. Pojan kanssa katsottiin Yksin Kotona elokuva, joka myöskin on aina kiva katsoa ja on kyllä joulunajan pakollinen elokuva.

Queens-Kovat korttelit (2006). Ohjaus Dito Montiel ja näyttelijöinä Robert Downey Jr., Shia LaBeouf, Channing Tatum ja Dianne Wiest. Aivan hyvä elokuva ja nimi kertoo mitä elokuva käsittelee. Jotain hienoa elokuvassa kyllä oli, mutta en tiedä mitä. Ainakin Robert Downey Jr. osaa näytellä kuten Shie LaBeoufkin.


Heathers (1988). Ohjaus Michael Lehmann ja näyttelijöinä Winona Ryder, Christian Slater ja Shannen Doherty. Aivan loistava kasari-teinileffa. Sekopäisiä nuoria hienoissa asuissa ja komeissa kampauksissa. Outo elokuva täynnä mustaa huumoria. Katsokaa ihmeessä jos vain saatte jostain käsiinne.


Narnian tarinat: Prinssi Kaspian (2008). Ohjaus Andrew Adamson ja näyttelijöinä Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley ja Anna Popplewell. Fantasia seikkailun toinen osa. Aivan mukavaa katsottavaa, mutta jää kyllä kovasti ensimmäisen osan varjoon. Kannattaa silti katsoa.Ghosts of Girlfriends Past (2009). Ohjaus Mark Waters ja pääosissa Matthew McConaughey ja Jennifer Garner. Elokuvassa on ärsyttävintä suomennettu nimi. Inhoan sanaa pelimies. Nimestä huolimatta hauska elokuva, vaikka ajattelin aivan muuta. Ja kyllä tässä oli hitunen ajttelemistakin. Juoni oli arvattavissa alusta asti, kuten yleensäkkin tämän tyyppisissä elokuvissa. Silti aivan hyvää katsottavaa vaikka kaveriporukalla.

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Yksin kotona on kyllä hauska, vaikka sen olisi jo muutamaan kertaan nähnytkin, niinkuin myös Bridget Jones :)

Kiitos vinkistä, voisi tuon Narnian Prinssi Kaspianin katsoakin. Olen kirjat lukenut jo aikapäivää ennen elokuvaa ja tykkäsin ensimmäisestä osasta elokuvana.

Suvi kirjoitti...

Yksin Kotona on tullu katstottua pikkutytönä ja isompana melko monta kertaa. Kakkos osa vielä useammin. Mutta niitä muita, jossa on toiset näyttelijät en katso.

Minä en ole Narnian kirjoja lukenut ollenkaan. Viikonlopun aikana kyllä kuunneltiin pojan kanssa ne äänikirjana (Mikko Leppilampi oli lukijana) kun kirjastosta löydettiin.

Anonyymi kirjoitti...

ah Heathers, teiniaikani yksi ihanimmista leffoista. Minulla on tuo itselläni, kiitos muistutuksesta, pitääkin kaivaa se kaapista esiin ;O)

Paivi kirjoitti...

Mulla odottaa tuo Pelimiehen painajainen hyllyssä katsomista, joskaan en kovin suurta taide-elämystä siitä odota ;-) Jennifer Garnerista vaan jostain syystä olen aina tykännyt.

Suvi kirjoitti...

Itse sain tuon Heathersin serkulta lainaan.

Garnierista minäkin tykkään. Ja eihän tuon tyyppisistä elokuvista yleensäkkään oota kovin suurta taide elämystä. Hyvä niin, sillä en kyllä millään jaksais katsoa vain raskaita elokuva, jotka laittaa pään sekaisin.