2009-11-30

Muutama elokuva

Taas on tullut katsottua muutama elokuva. Näiden elokuvien lisäksi myös jo toiseen kertaan Vicky Christina Barcalonan ja Coralinen. Star Wars 4 katsoin ensimmäistä kertaa, mutta en keksi siitä mitään sanottavaa.Herttuatar (2008). Ohjaus Saul Dibb ja näyttlijöinä Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper ja Hayley Atwell. Hieno pukuloisto ja rakkausdraama Georgiana Cavendishta (1757 - 1806), Devonshiren herttuattaresta. Visuaalisesti erittäin hieno elokuva, paljon kauniita pukuja, hienoja palatseja, maisemia ja kaikki muukin oli hienosti mietitty. Itse tarina oli surullinen ja koskettava. Kannattaa katsoa.


Huomaa minut (2004). Ohjaus Agnès Jaoui ja näyttelijät Marilou Berry, Agnès Jaoui ja Jean-Pierre Bacri. Ranskalaista perhedraamaa ranskalaiseen tapaan. Hyvät ja uskottavat näyttelijät. Joku omituisuus näissä elokuvissa on josta tykkään aina. Ehkä se on se tunnelma joka on niin erilainen kuin Hollywood elokuvissa.

New Moon (2009). Ohjaus Chris Weitz ja näyttelijöinä Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner. Jotenkin jäi tästä elokuvasta melko tyhjä olo. Ei juuri mitään sanottavaa. Pitää ehkä katsoa pari kertaa uudelleen, niin niitä mielipitetiäkin löytyy enempi. En tiedä oliko parempi vai huonompi kuin ensimmäinen. Täytyy katsoa siis uusiksi.

Ei kommentteja: