2009-11-25

Töitä

Hirmu hulinaa elämä tällähetkellä. Kävin eilen työhaastattelussa yhteen työpaikkaan. Tänään sain tietää että sain sen paikan. Se on kyllä vain äitiysloman sijaisuus, mutta kestää ainakin sitten sen vuoden. Nyt pitää vain saada lapsille hoitopaikka, ja kiireellä, sillä työt alkaa jo 7. joulukuuta. Hurjaa. Ja joulukin on tulossa. Tässähän menee aivan sekaisin.


Sain vanhan lipaston maalattua. Ostin myös nätit mustat posliinivetimet (yksi on kyllä ruskea, kun mustia ei ollut tarpeeksi).Laitoin sen nyt väliaikaisesti tuonne olohuoneen nurkkaan, missä vitriini on normaalisti. Senkin kyllä sain jo maalattua, mutta odottelee vielä kuivumista työhuoneessa. Kirjat on siis pinossa lattialla. Yllättävän kivalta ne tuossakin näyttää.


Image and video hosting by TinyPic

15 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

ONNEA uuden työn johdosta! Voitko kertoa millaista työtä teet? Tuntuu varmaan mahtavalta lähteä "ihmisten ilmoille", vaikka ei sun elämäsi tylsältä ole kuulostanut nytkään.

Marika kirjoitti...

Onnea uuden työpaikan johdosta minunkin puolestani! Varmasti pää aivan pyörällä nyt ;) Toivottavasti arjen järjestelyt sujuvat ja löytyy hyvä hoitopaikka lapsille.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Hurjasti ONNEA minunkin puolesta!!! Minuakin kiinnostaa, että mitä töitä teet? Kyllä sinulla nyt riittää hulinaa joulun alla! Onnea vielä!

Heli kirjoitti...

Onnea työpaikasta!! Ja minäkin tahtoisin tietää minkä alan ihmisiä olet.. Tsemppiä kaikkeen, monta uutta juttua ja joulukin vielä tulossa, mutta etköhän kaikesta selviä! Toivottavasti ehdit vielä päivittämään blogiasikin jossain välissä!!

Suvi kirjoitti...

Hienolla nimikkeellä "myymäläpäällikkö" yhdessä elokuvavuokraamossa. Vaikuttaa monipuoliselta ja mukavalta työltä. Ennen kun jäin lasten kanssa kotiin, olin usean vuoden kahvilassa töissä. Ja vieläpä samassa rakennuksessa, mihin olen nyt menossa. Innolla kyllä odotan miten kaikki alkaa sujumaan. Lähinnä siis lasten hoitopaikkojen suhteen. Toki työkin jännittää.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo duunipaikka kuulostaa sulle aika sopivalta ;O) Varmaan kotoa pois pääseminen muihin hommiin tuo uutta intoa ja sisältöä elämään ja uutta energiaa sitten olla perheenkin parissa, onnea tosi paljon!!

Satu kirjoitti...

ONNEA!! ihanaa kun pääsit töihin. Uskon, että tykkäät tuosta työstä:). Täytynee tulla vierailemaan, haen joskus yövuoroihin elokuvia sieltä. Lähinnä kyllä sen vuoksi että siellä on niin hyvät karkki valikoimat..;). Kävin muuten hakemassa salaatin tänään sun edellisestä työpaikasta:).

Suvi kirjoitti...

Satu,eikö sielä töisä piä tehdä töitä, eikä kahtua elokuvia? Teen luultavasti kyllä suurimmaks osaks vain päivävuoroa, joten joudut tulla sitten päivällä jo hakeen elokuvat.

satu kirjoitti...

Joo ilman muuta, mutta yöllä on muutama tunti aika rauhallista:). Tuli vain mieleen, että meillähän Wiltsu on yksityisessä ryhmiksessä ja sinne sain tosi nopeesti paikan. Hintaki on melkein sama kuin kaupungilla.

Suvi kirjoitti...

Paljonko se hinta on siellä? Onkohan sieläki sitten että puolipäivä paikasta tarvii maksaa vain 60€ hinnasta?

piparminttu kirjoitti...

Onneksi olkoon!
Kuulostaa kyllä sulle ihan nappihommalta ;)

Satu kirjoitti...

Ei siellä oo puolip. paikkoja ollenkaan:(. Itekki oisin sellasen ottanu tai 10pvä kuussa, oisin voinnu sopia työvuoroja mutta ei saannu..

Suvi kirjoitti...

No meille riittää se puolipäivä. Pitää maanantaina soittaa uudestaan tuohon viereiseen päiväkotiin, kun niillä on joku palaveri aina sillon.

Paivi kirjoitti...

Onnittelut työpaikan johdosta! Eikä tuollainen leffavuokraamon paikka varmaan huono vaihtoehto ole ;-) Annahan kuulua kuulumisia sitten miten alkaa sujua!

Suvi kirjoitti...

Kiitos onniteluista. Maanantaina alkaa sitten. Oli kyllä tosi hyvä että sai tuon paikan. Tarvi olla vain viis viikkoa työttömänä. Ja kyllähän tuo leffojen ystävälle on ihan sopiva paikka.