2009-11-09

Kekkerit

Pidettiin pikku kekkerit isillä lauantaina, Isänpäivän kunniaksi tietenkin. Vein pienen pehmeän paketin ja leivoin herkullisia muffineja viemisiksi. Aika mukavan paketin saa aikaan pelkällä sanomalehdellä ja punaisella paperinarulla. Tuotahan vois käyttää joulunakin, tulisi kierrätettuä sanomalehdet paremmin. Eikä tarvitsisi ostaa lehtikeräykseen kelpaamatonta joulupaperia.


Image and video hosting by TinyPic


Tässä herkullinen ohje. Yhdistelin vähän useampaa löytämääni reseptiä (ja silti onnistuin).


PÄHKINÄISET ROMMI-MUFFINIT
3 munaa
2½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1½ dl mantelirouhetta
100 g margariinisulaa
2 tl rommiaromia
päälle Lime curdia


Vaahdota sokeri ja munat. Lisää kuivat aineet kevyesti sekoittaen. Lopuksi rasva ja rommiaromi. Paista 225° ja 13 min. Laita muffinien jäähdyttyä lime curd päälle. Syö.


Image and video hosting by TinyPic
Mekko- Object
neule- JC
villasukat- vasta valmistuneet
Pipo- perjantaina valmistunut

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Herkullisen näköisiä muffinsseja! Tosi hyvä idea tuo sanomalehtien kierrätys. Minuakin tympii kierrätykseen kelpaamattomat lahjapaperit, käytän itse joululahjoissa ruskeaa paperia, johon värikkäillä nauhoilla vähän ilmettä :) Tosin esim. kakkuja pitää laittaa sellofaaniin, mutta sen kai voi laittaa muovinkeräykseen tai energiajätteeseen.

Suvi kirjoitti...

Mullakin yleensä ruskea paperi paketeissa ja siinä nättiä nauhaa. Myös sellanen rullalla oleva piiruustuspaperi (saa ainakin Ikeasta) on ollut hyvää paketoinnissa.