2009-11-16

Keskeneräistä elämää

Oikein mitään en ole saanut aikaiseksi, vaikka koko ajan olen jotain tehnyt. Kaikki on kesken. Joulukortit on jo melko hyvällä mallilla. Villatakista vajaa puolet vasta tehtynä. Villasukkiakin on vain parittomia lankakorissa, ainakin toistaiseksi. Sikainfluenssaa odotellaan tulevaks, vaikka toivotaan ettei tulis. Talvikin on melko ankeassa vaiheessa. Luntakin siis odotellaan.


Kaikki on nyt vähän ankeaa. Piristykseksi haettiin kirjastosta lasten kanssa iso kassillinen kirjoja. Tekis mieli tehdä piparkakkutaikinaa, ja syödä se paistamatta.


Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Tiedän tuon tunteen.. Se tuntuu niin tutulta.. Lumentulo varmasti saisi minullakin mielialan vaihtumaan. Mutta paljonhan olet touhunnut ja keksinyt teille mielen piristystä. Mieli varmasti piristyy ainakin perjantaina... Vai oletkos New Moonia menossa kattomaan ;) ;) Pirteämpiä aikoja siis sinne teille toivotan!

Suvi kirjoitti...

Kyllähän tuo New Moon piristää. Toivottavasti se vain tulee heti tänne meidän pikkuteatteriin.

Mun synkistelyt on kyllä yleensä niin lyhytaikaisia. Olen siis melkein aina positiivinen ja iloinen. Välillä vain tulee noita hetkittäsiä mustia hetkiä.

Heli kirjoitti...

Kovasti on kyllä harmaata ollu viime päivät. Ja samanlaista odottelufiilistä täälläkin.. minä ootan että olis ihan terve kunnon olo, tää yskä on enää mutta se rajottaa silti, kun olen sairaslomalla niin en oikein voi kylillä hillua edes korttitarpeita hakemassa.. Luntakin odotan, sitä jo oli jokunen päivä mutta nyt on vain vettä tihutellut.

Vilauta vähän millaisia kortteja olet tekemässä, jooko!

Suvi kirjoitti...

Syksy on kivaa ja talvi on kivaa, mutta tämä monen kuukauden jakso niiden välillä on ärsyttävä.

Kortteja voi tulla jo tänään näytille, jos vain saan aikaiseksi ottaa kameran käteeni.